Ahojte, hladame DJ na svadbu v oktobri 2022 v Trnave, a zaujimalo by ma, kolko asi tak stoji DJ s komplet sluzbami? Dakujem pekne za vase rady a postrehy 🙂
@simona92101 mohli by ste prosim dat kontakt ? Boli ste spokojni?
My sme mali mat teraz v máji svadbu a mali sme zajednaneho Braňa Slezáka, cena bola 580€.
Urcite mega spokojni,pohodovy DJ,pred svadbou sme mali stretko,spisali sme plan celej svadby aby vedel kedy co planujeme (prichod,tance,cepcenie atd), pytal sa na zostavu svadobcanov (ci prevazne starsi ci mladsi), a co si my predstavujeme.dokonca sme spisali blacklist piesni,ktore urcite nechceme aby hral 😃 hostia si pochvalovali dobru zabavu.
Napiste mi sukr. spravu, poslem vam kontakt.
@sim_simonka brano je super zazila som ho na viacerych svadbach len ma dost nabity program. Treba rezervovat dllllho dopredu
@saxana000 áno, býva dosť vybookovany. Ja sa priznám že som s ním síce ešte svadbu/oslavu nezažila ale recenzie mojich známych hovoria za všetko. My sme mali mat svadbu v piatok, pisala som mu asi trištvrte roka dopredu (hneď ako sme svadbu začali plánovať) a teda mal voľne. Ale skôr to bolo zázrakom, lebo viem že on aj 2 roky dopredu je obsadený
Ano Brano Slezak uz je bohuzial obsadeny :( s DJ Gustom nahodou nemate skusenosti ?
@simona92101 ahoj, mohla by som poprosit aj ja kontakt na dj do spravy? 😊 dakujem
@sim_simonka dobrý deň, môžem poprosiť kontakt na DJa? 🙂
@lucia952000 ahoj. Ja som mu normálne na fb pisala, ale ma tam aj číslo uvedené tak posielam…
My sme platili 350e.