Ahojte. Chodíte niekto plávať s bábätkami do kvapky ? Ak áno tak presnejšie do bazéna v Empire? Koľko majú mesiacov detičky? My máme začať na budúci týždeň s plávaním a neviem prečo ale dali nás do empiru a mame 6mesiacov pritom majú písané že až od 20 mesiacov sa pláva v Empire. Snáď sa ešte niekto nájde kto tam je s takým malinkým.
@alasea písala som im hneď mail a odpísali ze je to správne ze tam mam ísť. Preto sa informujem ci sme není jediný
@simapincekova tak v tom pripade to asi maju nejak vymyslene, aj ked teda sa dost cudujem, nakolko tieto malinke deti nechavali na milkina a do empiru sli vacsie...
ahoj, ja by som do empire s tak malym dietatom este nesla, kedze tam neni slana voda...predsa na milkina je ta voda slana vhodnejsia pre tak male deti....nielen na pokozku ale v empire je ta voda dost chlorovana....moja bude mat rok a pol a chodime na milkina...slana voda je este na slnecnej-zlata rybka a potom klub delfin....tak poriadne porozmyslajte nad tym
@van_den_liv ďakujem už som im písala teda ohľadom tej chlorovej vody a ze tam nechcem ísť s takým malým. Tak som zvedavá ci odpišu. Ak nás neprehodia tak cele plávanie zruším. Tešili sme sa veľmi na plávanie ale nechcela by som malému ublížiť len kvôli nim.
@simapincekova napis do zlatej rybky, my sme tam presli s malym a maju to tam paradne, novy bazen, teplucko. Ja som velmi spokojna.
Tak dnes mi pani z kvapky volala a rešpektujú že nechcem ísť s malým do Empire tak ma prehodili do kvapky na Milkina . Ze majú plno preto to takto dávajú momentálne.
@simapincekova skus im zavolat, ze ci sa nepomylili, nakolko take male dieta si v satni v empiry ani nemas kde polozit a prezliect ho alebo seba.