Klub Kvapka

simapincekova
25. sep 2020

Ahojte. Chodíte niekto plávať s bábätkami do kvapky ? Ak áno tak presnejšie do bazéna v Empire? Koľko majú mesiacov detičky? My máme začať na budúci týždeň s plávaním a neviem prečo ale dali nás do empiru a mame 6mesiacov pritom majú písané že až od 20 mesiacov sa pláva v Empire. Snáď sa ešte niekto nájde kto tam je s takým malinkým.

alasea
25. sep 2020

@simapincekova skus im zavolat, ze ci sa nepomylili, nakolko take male dieta si v satni v empiry ani nemas kde polozit a prezliect ho alebo seba.

simapincekova
autor
25. sep 2020

@alasea písala som im hneď mail a odpísali ze je to správne ze tam mam ísť. Preto sa informujem ci sme není jediný

alasea
25. sep 2020

@simapincekova tak v tom pripade to asi maju nejak vymyslene, aj ked teda sa dost cudujem, nakolko tieto malinke deti nechavali na milkina a do empiru sli vacsie...

van_den_liv
26. sep 2020

ahoj, ja by som do empire s tak malym dietatom este nesla, kedze tam neni slana voda...predsa na milkina je ta voda slana vhodnejsia pre tak male deti....nielen na pokozku ale v empire je ta voda dost chlorovana....moja bude mat rok a pol a chodime na milkina...slana voda je este na slnecnej-zlata rybka a potom klub delfin....tak poriadne porozmyslajte nad tym

simapincekova
autor
26. sep 2020

@van_den_liv ďakujem už som im písala teda ohľadom tej chlorovej vody a ze tam nechcem ísť s takým malým. Tak som zvedavá ci odpišu. Ak nás neprehodia tak cele plávanie zruším. Tešili sme sa veľmi na plávanie ale nechcela by som malému ublížiť len kvôli nim.

alasea
26. sep 2020

@simapincekova napis do zlatej rybky, my sme tam presli s malym a maju to tam paradne, novy bazen, teplucko. Ja som velmi spokojna.

simapincekova
autor
28. sep 2020

Tak dnes mi pani z kvapky volala a rešpektujú že nechcem ísť s malým do Empire tak ma prehodili do kvapky na Milkina . Ze majú plno preto to takto dávajú momentálne.