Ahojte,boli ste niekto teraz na PCR teste?Za kolko vam prisiel vysledok?
Viem ze maju nato 96 hodin,len ma zaujima ci posielaju aj skor,aby som vedela kolko ma este zaludok bude boliet 🤣
Naposledy som mala do 6 hodin
Skusenost z okolia asi pred mesiacom: pozitivny vysledok do 48 hodin, negativny rovnako a certvejsia skusenost z rodiny: pozitivny do 20 hodin, negativny do 24.
na PCR som bola vtedy o 13h nedelu a v pondelok o 7:05 mi prisiel vysledok
Dakujem vam vsetkym 👍
@mysicka_23 ono záleží koľko je naobjednávaných ľudí práve v tom regione.....trnavský raj je na tom teraz relatívne dobre, takže aj tie časy môžu byť skôr....
@mysicka_23 *kraj nie raj😀
@mogaa dakujem 👍dufam ze priamo v trnave to ide expres🤣🤣🤣
@mysicka_23 včera ráno som bola na pcr a 22:15 večer mi prišiel negatívny výsledok.
@nicky221 to az tak neskoro v noci posielaju?super ze to prislo v ten den,dakujem
@mysicka_23 nám s manželom prišiel hneď večer
@mysicka_23 buď Vám príde večer alebo na druhý deň ráno. Aspoň čo viem zo skúseností 🙂 😋
Dakujem baby,tak uz len dufat,ze to bude negativne 🍀
@mysicka_23 niekedy ked je vysledok negativny tak pride smska neskor
@mysicka_23 vcera bol muz rano o 7:35 a vysledok mal o 14stej, negat. Odber v ZA
Tak nakoniec o 1:30 v noci prisiel negativny vysledok 👏🍀
Test 15.12. rano a doteraz nemam vysledok. Snad do buducich Vianoc to stihnu 🙄
@ivd fuha tak to mna by porazalo,uz by som volala kade tade
@mysicka_23 aj som volala, cez vikend sa nikam nedovolas. Na infolinke (cislo zo stranky korona.gov) mi len povedali, ze nam zavolat do labaku, ale ze oni cez vikend nerobia. Takze ja som si svoje povinnosti musela splnit nacas a teraz ma moze aj porazit, ale musi cakat na milost ci nemilost tohto systemu, kym budem oslobodena 👏🏻
@ivd drzim palce nech to cim skorej vies 🍀🍀🍀🍀cele zle toto co sa deje
@mysicka_23 dakujem. Dam potom info, kedy som sa k vYsledku konecne dopracovala
Takze som sa dnes konecne dozvedela vysledok. Taktiez som sa dozvedela, ze labak poslal vysledky uz 16.12., ale ocividne je to vsetkom taky chaos, ze mi az dnes po telefone konecne potvrdili vysledok a obratom poslali spravu
@ivd super ze to uz mas.tam prava ruka nevie co robi lava
Prosím vás zasielajú sms aj v prípade pozitívneho výsledku?
@mims_03 ano dojde sms ci uz pozitiv alebo negativ
@mysicka_23 prvy x po 12 h vysledok, druhy x do hodiny, vzdy som bola ako samoplatca. Pribuzny/priatelia/rodina a uz je toho ozaj hodne ludi na objednanie na PCR cez gov. stranku cakali 5-9 dni niektori skor vyzdraveli ako mali termin a vysledok? cakali 2-5 dni vzdy a vsetci ziaden zazrak sa nestal ze by mali skor vysledok za to obdobie 2 “ corona roky “ je to uz asi 20 ludi co takto viem poznam z okolia ze cakali
Minulý týždeň prišiel výsledok za 26 hodín (test bol v pondelok a výsledok v utorok cca skoro v rovnaký čas). A bol negatívny, neviem či neposudzujú najskôr pozitívne.