Ahojte tehulky Trnavske, kam na tehotenske oblecenie v Trnave? Obehala som Arenu, tam jedine v H&Mku nieco mali, ale take farby a vyber, ze skor do truhly, ako ze "tehotenstvo je najkrajsim obdobim zeny". V Galerii a v Tescu (F&F) absolutne nic. V meste som si nijaky taky obchod nevsimla. Nechcem toho vela, len nejake nohavice a mozno nejake pekne tehotenske tricko na pamiatku. Kde mam hladat?
lidl presne👌
Ahooj, tiež chodím zúfalo po Trnave a hľadám niečo na seba. Našla som v H&M v tehotenskom výpredaji, tam som ozaj dobre nakúpila. V Lindexe som našla pár kúskov, ale to sú všetko vrátené veci z eshopov. Známa
mi odporučila obchod 4 mama and baby na Kollarovej ulici, ale nebola som tam. Vraj v C&A je tehotenská móda, ale to je v Nitre v Mlynoch, tiež som ešte nebola. Nakoniec som si nakúpila na SHEIN.
@lydiasabolova a @amonet neviem, ako s velkostami a hlavne moje prve tehotenstvo (a hlavne neznesiem ked ma nieco uz tlaci cez brusko a pod prsiami, som v 19tt), inak z Lidl shopu som uz objednavala mikiny a leginy kedysi a spokojna som bola velmi.
@magnoliaa babulka, C&A je tusim aj v Shopping mall pri Obi, nie?
ja som si v lidli kupovala tehu take ako standardnu velkost leginy mam L a sedeli mi aj v tehu a netlacili
Ja som 39tt., kúpila som z H&Mka cez eshop, niečo na predajni. Ale ja som nakúpila len minimum vecí, jedno pyžamko, kraťasky na doma, tričko + sukňu keď idem k dr., Vďakabohu mám plný šatník voľnejších šiat takže som nemusela veľa nakupovať 😁 A jedny rifle som kúpila cez bazár za 5€, pre mňa top kúpa 😂
Vlastne áno, tak treba skúsiť niekedy nakuknúť 😊😊
Ja som nakúpila celkom pekné veci a za fajn ceny online na Zalande, skús pozrieť. Prípadne aj H&M, Gate má tiež nejaké veci, tam som kúpila fajn rifle.
Ahojte, ak budete niektorá chcieť mám na darovanie 3 tričká veľkosť M, dve tielka veľkosť tuším tiež M, jedny kraťasy veľkosť 38 jedny veľkosť 44, šaty veľkosť M, rifle aj zo 5ks všetko veľkosti cca 42-44, dlhé legíny veľkosť 42 2ks (tie veľkosti sú orientačné neviem presne aké sú to čísla a nechce sa mi to teraz pozerať).
Treba pozriet H&M online, lebo na predajni nemaju to (tolko) co v eshope. Ten obchod 4 mama co tu niekto spominal uz nie je na kolarovej ale na pekarskej. Ja som si tam este davno kupila vo vypredaji zimnu tehu bundu za 5€. Teraz ako sa prestahovali neviem ci maju aj oblecko nepozerala som. A vela toho nepotrebujes, ja som si na zimu kupila v H&M jedny nohavice jeden sveter jedno body s dlhym, jedno tielko a dvoje teplaky. Plus tu bundu. Ostatne som vsetko nosila bezne co mam v satniku. Z lidla mi nic nesedelo, rifle male, zly strih a vsetko ma tlacilo.
Ja keď som bola tehotná, tak som si kúpila z Bonprixu nejaké kúsky oblečenia. Tam majú tehotenské oblečenie
a online nechceš nakupovať? ja som napr spokojná s Lidl shop, dobré ceny aj pekné veci