Ahojte, kde by sa dal kupit ricinovy olej jedly v Trnave? Co pozeram eshopy lekarni, nejako som to v ziadnej nenasla. Dakujem za tipy. Idealne by som ho potrebovala dnes do vecera 🙂
Normálne si kupujem v lekárni nie v každej chcú predať ale predávajú. Jedna lyžica ti neuškodí nič sa nestane. Bude trošku rýchlo k...ť ale neprežeň to ja si dám jednu polievkovú lyžicu raz za čas. Nie v žiadnom prípade na používanie každý deň. To v žiadnom prípade.
Na profile mas brusko, ak si este tehotna tak je to pre dietatko velmi nebezpecne ked sa ti "pokaka" v brusku. Ak si po porode tak by som skor skusila glicerinove cipky. Drzim palce
Ono sa to používa do "koktejlov" na vyvolanie pôrodu. Predpokladám, že to je účel.
@patts_m myslela som si, ze na ten koktejl, mna odradzal ten alkohol, bolo to jedine co som nevyskusala na vyvolanie porodu..mne zabralo pri dcerke alchemilko-malinikovy caj,,lenze ja som ho zamerne spravila fakt silny az sa to nedalo pit, horke to bolo priserne, ale v tu noc som porodila.v den terminu.
@patts_m normálne v lekárni kde aj miešajú lieky. Nie som si úplne istá, či je vhodný na konzumáciu, keďže funguje ako preháňadlo. Online neviem či kúpiš, to ti normálne navážia koľko potrebuješ.