Kamarátka s bábätkom na výlety

zzuunnaa
13. aug 2023

Ahojte, mám o pár dni ročnú dcérku a hladam k nám mamičku / mamičky ako partakov na výlety. Cez týždeň sme poväčšinou samé, táto, babky su v práci, kamošky majú už väčšie deti, takze tie su buď v škôlke alebo s inými záujmami. Zvykneme chodiť na prechádzky do mesta, na zmrzku, robíme si piknik a pod len niekedy v dospelackej spoločnosti môže byt veselšie 🙂 Bývame neďaleko Trnavy, takze pohybujeme sa v okoli (Trnava, Bratislava, Nitra, Piestany atd) Ale ja som za každú srandu, pomaly už s dcérkou plánujem (v hlave 😀) výlety po Slovensku aj na pár dni. Budem rada ak sa mi podobne vyletuchtive maminy ozvú 🙂 A ak má niektorá z Vás nejaké dobre tipy na výlet s kočiarom pre ročne babo budem rada ak sa podelíte. Ďakujem za prečítanie a pekny deň všetkým!

leona2332
13. aug 2023

@zzuunnaa ahoj my sme z Bieleho kostola (hneď pri Trnave ) mám dcérku ktorá bude mat o mesiac rok a pól , ked budes mat záujem kľudne pošli správu a môžme niečo vymyslieť 🙂

motogirl699
13. aug 2023

Ahoj, my sme zo Žlkoviec neďaleko Trnavy. Mám 10 mesačnú dcérku. Občas keď je manžel v práci a máme voľno, môžeme sa aj my pridať (ak nie "sme" moc mladé)

smajcii
13. aug 2023

Bože ja by som sa tak rada pridala, len bývame pri Dunajskej Strede a bábätko je ešte v brušku 🙈😁 ale ocenila by som niekoho takého, nakoľko tu sme prisťahovalci a teda celkom mám strach z toho rodičovstva, ešte aj v cudzom prostredí, bez známych 😁

zzuunnaa
autor
14. aug 2023

@motogirl699 ale kde, ideálny vek 🙂)

zzuunnaa
autor
14. aug 2023

@smajcii neboj sa nič, ani nevieš ako a ubehne to.. Ja som sa tiež bala, rovnako sme sa prisťahovali a nikoho som nepoznala.. A v podstate v dedine ani nepoznam, nám sa mala narodila pred jesenou a vtedy už býva každý zalezeny dnu:.. A ani teraz s ňou na ihrisko ešte nechodim, na čo keď nechodí, čo bude z kočiara pozerat? 😀 Ale ak by si mala otázky, či sa chcela len poradiť, vyrozprávať kľudne napis 🙂 A tiež nie sme úplne pri Trnave, takze autom vieme ísť skoro všade 😀😀

wewuliatko174
14. aug 2023

@zzuunnaa velmi rady sa niekedy pripojime,sme priamo z Trnavy..mam 15 mesačnu a ma velmi rada deti,budem rada ked bude v okruhu rovesníkov,prva dcerka s nou sme boli stale okolo deti a velmi jej to prospelo...teraz ma 8 rokov 😊

athena27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zzuunnaa
autor
17. aug 2023

@leona2332
@motogirl699
@wewuliatko174 písala som správy, prišli vám? Lebo mi nejako MK blbol… 🙂

wewuliatko174
17. aug 2023

@zzuunnaa mne sprava neprišla ...