Kaderníčka - Tesco

samcinka
2. okt 2022

Chodí prosím niekto kaderníčke do salonu Klier v Tescu?Ako ste spokojné?

nika_val
2. okt 2022

@samcinka ahoj ja som bola niekolko krát..
Aj na farbeniach aj na odfarbovaniach a je to o tom aku kaderníčku tam vychytáš.. zo 4krát som 2krat bola spokojná a 2krát nie že nespokojná ale aj keď som niečo tej kaderníčke povedala tak aj tak si urobila po svojom a vysledok nebol presne taky ako som očakávala

samcinka
autor
8. okt 2022

@nika_val prosím ťa a nevieš aké sú tam ceny za melír?nechodíš do Tesca, že by si mi odfotila cenník?díky

nika_val
8. okt 2022

@samcinka melír takto z hlavy neviem..
Klasika farbenie bolo pred pol rokom 30e
A keď som tam bola na odfarbovani celej hlavy, nasledne tonovanie a menší strih tak som tam nechala 95eur
Ale ked pojdem najbližšie do tesca asi za 2dni (dnes som bola🙈) tak môžem pozriet konkretne melir, pripadne sa spýtať 🙂

samcinka
autor
8. okt 2022

@nika_val prosím keby sa dalo odfotiť cenník čo majú na dverách a poslať mi ho, som od Trnavy dosť ďaleko ĎAKUJEM

nika_val
8. okt 2022

@samcinka jasne ak sa bude dat odfotim 🙂 ale spytam sa ze preco ked si tak daleko chces ist prave do klieru v tt ? Zase za tu cestu sa to podla mna neoplati

samcinka
autor
8. okt 2022

@nika_val vieš prečo?lebo som chodila do klieru v Trenčíne a jedna známa bola v Trnave a hovorila že tam je o 20€ lacnejší melír ako v TN.A keby to bola pravda tak sami to oplatí lebo do Trnavy mám o 15 km viac ako do Trenčína.

nika_val
8. okt 2022

@samcinka jasne chapem 🙂 no ked pojdem okolo tak to odfotim aby si vedela porovnat

samcinka
autor
8. okt 2022

@nika_val ďakujem si zlatá

samcinka
autor
22. okt 2022

@nika_val prosím náhodou si mi to nepozrela?

nika_val
30. okt 2022

@samcinka ahoj asi píšem už neskoro, prepáč ale bola som chorá a nedalo sa mi skôr
Dnes som pozerala cennik v Klier tesco Trnava
A mali tam dve ceny:
Melir klasický 41uer a melír zložitejší 48eur

samcinka
autor
31. okt 2022

@nika_val super ešte neni neskoro, veľmi pekne ti ďakujem

ivetatoracova
2. apr 2024

@samcinka vôbec nespokojnosť. Nevedia melír spraviť .0000 bodov

samcinka
autor