Kaderníčka na ostrihanie ofiny - Trnava

knihomolka17
13. dec 2021

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradit nejaku dobrú kaderníčku/kaderníka na ostrihanie ofiny? Nie klasickej hustej, ale takej skôr redšej ;) na štýl priložených fotiek. ďakujem za všetky rady!

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
13. dec 2021

@knihomolka17 Presne tak... to si ostrihaj sama. Najdi si na internete videa a smelo do toho... lebo toto budes potrebovat strihat min. kazdy mesiac alebo aj castejsie. Zo zaciatku radsej odstrihne menej ako by si chcela a potom po kustickoch skracuj. Strihaj suche vlasy.

lelluska
14. dec 2021

No neviem, ak keď to nevyzerá zložito sama by som do toho nesla. Našťastie toto by mala zvládnuť snáď kazda kadernicka, takze v TT nebudes mat problem😉

knihomolka17
autor
14. dec 2021

Dakujem za odpovede 🙂 ano, vyzera to jednoducho ale vlasy som este nikdy nestrihala, preto sa toho bojim. A nie som prave zrucna na taketo prace, a mam vlasy po zadok, tak som sa bala si znicit nieco take - preto som chcela zvolit istotu u kadernika😅

nika_val
14. dec 2021

@knihomolka17 nestrihaj si to prosím sama.. ak si na to hneď netrúfaš nerob to
Potom ženy chodia ku kaderníčkam s prosbami o opravenie vlasov ktore si same dokazili..
Ano je to jednoduche ostrihat preto ti toto spravi hociktora, napr aj obyčajný Klier