Dobrý deň, vedeli by ste mi poradit nejaku dobrú kaderníčku/kaderníka na ostrihanie ofiny? Nie klasickej hustej, ale takej skôr redšej ;) na štýl priložených fotiek. ďakujem za všetky rady!
@knihomolka17 Presne tak... to si ostrihaj sama. Najdi si na internete videa a smelo do toho... lebo toto budes potrebovat strihat min. kazdy mesiac alebo aj castejsie. Zo zaciatku radsej odstrihne menej ako by si chcela a potom po kustickoch skracuj. Strihaj suche vlasy.
No neviem, ak keď to nevyzerá zložito sama by som do toho nesla. Našťastie toto by mala zvládnuť snáď kazda kadernicka, takze v TT nebudes mat problem😉
Dakujem za odpovede 🙂 ano, vyzera to jednoducho ale vlasy som este nikdy nestrihala, preto sa toho bojim. A nie som prave zrucna na taketo prace, a mam vlasy po zadok, tak som sa bala si znicit nieco take - preto som chcela zvolit istotu u kadernika😅
@knihomolka17 nestrihaj si to prosím sama.. ak si na to hneď netrúfaš nerob to
Potom ženy chodia ku kaderníčkam s prosbami o opravenie vlasov ktore si same dokazili..
Ano je to jednoduche ostrihat preto ti toto spravi hociktora, napr aj obyčajný Klier