Ahojte, nájde sa tu nejaká mamička/budúca mamička z Bieleho Kostola, ktorá by občas zašla niekde na prechádzku? 🙂 Do Bieleho Kostola sa momentálne ešte len sťahujeme, no v okolí nikoho nepoznáme, tak by bolo fajn občasné odreagovanie a pokec 🙂
Ja som z bieleho kostola 🤗 mám 8 mesačného drobca 🥰
Ako sa zije v Bielom Kostole zienky? Dochadzanie do TT je bez problemov?
@orangea26 celkom fajn , doteraz tu chodila MHD čiže bez problémov , ale teraz ak osa zrušila som radšej ani nešla do TT autobusom 🤣🤣
@karolina0303 Vdaka za info 😊 Ako sa tam celkovo zije? Je to ticha dedina ci to tam zije aj nejakymi akciami? Je tam kam ist ci kvoli vsetkemu treba cestovat do TT?
@orangea26 no žije sa tu super až na niektorých ľudí 🤣🤣 keďže v našej časti Parnas sa riešia sprostosti ako výkaly psov , smeti a večne plné smetiaky ako na osade 🤣🤣 dá sa tu kam ísť veru , je to veľká dedina , pošta otvorená leda bolo ale hlavné že je , lekáreň kaviareň detské ihrisko novinka aj manikúra pedikúra , kaderníctvo,kostol , veľkosklad alko nealko napojov , no pomerne dosť vecí,a na krásnu prechádzku pár krokov peši do kamenného mlynu .. keď bolo teplo som do tt chodila peši a spojila to krásnou prechádzkou
@karolina0303 to znie fajn 😊 Takych ”zopar” ludi asi najdes vsade 😂 Skoda, ze sa nam nedari najst dom na predaj 🙈
@orangea26 ak byty sú tu celkom fajn , hlavne prízemné, máte aj krásny pozemok🥰 my sa teraz pravdepodobne sťahujeme odtiaľto z najmu do hornej krupej 😭