Jasle Hodžova

mama4444
3. feb 2023

Dobrý deň maminky od apríla nastupujeme do jasli teda dieťa nastupuje a chcela som sa vás opýtať čo všetko ste potrebovali do jasli okrem papuciek. a ak pije Bezlaktózové mlieko dieťa lebo má alergiu , nosi liste si tam krabicové mlieko alebo dieťa už v jasliach keď ide zspinkat nepije mlieko lebo mu nedavaju?

Dakujem

PS : ako to zvladali deti co su neni zvyknuty na deti a cudzich ludi 😔😞??

holubicka28
3. feb 2023

@mama4444 ahok, moj takto nastupoval minuly rok v aprili. Adaptoval sa rychlo, len teda musis ratat s adaptacnym procesom.. prvy den hodina, potom par dni 2 hodiny, potom doobeda tyzden a asi posledny tyzden tam az spal..
Moj mlieko uz nepil, ale podla mna sa da snimi dohodnut, aby mu dali specialne mlieko.
Ja som sa bala ako bude fungovat tam, lebo pocas kovidu sme velmi nechodili nikam a u dr vzdy vrestal na poradni a len domov plus mal ovr, vacsinou len jednoslovne hovoril obcas dvoj, aj preto som sa bala ako to bude.
Ale pacilo sa mu a vsetko bolo v poriadku, prve dni trochu plakal, potom uz vobec.
Od septembra siel do skolky a velmi mu to, ze chodil do jasli pomohlo aj v tom byt samostatnejsi a do skolky ked siel, tak neplakaval skoro vobec, len obcas rano zo zaciatku.

luccija
3. feb 2023

@mama4444 pýtaj sa v jasliach.Okrem papúč,pyžamo, plienky, ak treba, komplet náhradné oblečenie..niekde dovolia deku, plyšáka.. .pred spaním majú obed nepodávali mlieko.Od lekárky budeš potrebovať papier, že je bezlaktozovy.