Jasle alebo škôlka v Trnave

28. jan 2022

Ahojte.
Viete mi poradiť jasle v TT, s ktorými ste spokojné ? Rozmýšľame, že by sme malú dali do jaslí buď od septembra alebo až od januára. Je aprílová 2020, tak neviem, či by nám ju v januári ešte zobrali do jaslí alebo už do škôlky :?
A či si myslíte, že by to vôbec malo zmysel. Totižto, tento rok sa rozrastieme, takže ja by som s ňou mohla byť doma a venovať sa jej tak viac na vzdelávacej úrovni, ale chýba mi a mrzí ma, že nemá skoro ziadny kontakt s deťmi.. Totižto žiadne kamošky s deťmi ani nič a nikoho tu nemáme a plánujeme sa budúci rok aj odsťahovať. Tak či by to bolo vôbec vhodné ju dávať niekam len možno na pár mesiacov,možno na rok a potom ju zobrať s tým, že viac tam už nepôjde a ani tie deti neuvidí.. Som kvôli tomu tak na vážkach.. Samozrejme možno by nám ju ani nezobrali, ani neviem kedy sa prihlasuje, aké su podmienky atď..to by som si musela naštudovať už konkrétne u jaslí, ktoré by sme chceli skúsiť.

mogaa
28. jan 2022

no neviem budeš na materskej a platiť zbytočne cca 350-550 eur za jasle alebo súkromnú škôlku sa mi zdá zbytočné....do štátnej škôlky je minimálna šanca že sa v januári dostane a to by stále nemala ani 3roky.....

martina2ve
28. jan 2022

Treba sa viac venovat a snazit sa nejak rozvyjat napr.kreativitu u dietata. Zachvilku je jar budete viac chodit von, kamosku si najde urcite. V tejto kovidovej dobe by som ju nedavala do skolky ak to neni krajne riesenie.

sendulka123
30. jan 2022

Ahoj, naša chodila jeden den v tyzdni do sovicky, platili sme 25€ den. Pani ucitelky boli neskutočne. Tiež mam mladšieho a mala som jeden den iba preňho tak nam to vyhovovalo, mala bola v kolektíve mala zmenu a ja som si oddychla. Skus zvážiť takúto možnosť. Ale tiež zalezi ako by to zvládla 🙂