Ahojte! Touto cestou by som chcela skúsiť nájsť nejakú dušu, ktorá by chcela novú kamošku. Nakoľko som veľmi introvertná, nenašla som si na materskej ešte nikoho na kočíkovanie a tak. Mám 27 rokov a malý má 1 rok a 4 mesiace, tak ak sa tu nájde niekto v podobnom veku, pokojne napíšte správu. 🙂
@juli2021 Na družbe bývam a ty? 😉
@divokykonik ja som z prednadrazia ale stále sme vonku takže nerobí nám problém ísť aj ďalej 🙂
Ja mam 13m a 3,5 rocneho(ten je v skolke),ak by ste chceli,doobeda mozem niekedy s mensim vybehnut. Byvam pri kamenaci ale som pojazdna
@divokykonik ahoj, tiež sme z Trnavy. Maly ma 1,5 roka tak ak chces kludne sa ozvy. Som pojazdna takze neni problem prist hocikam.
@divokykonik ahoj ja mám dcérku co má o chvíľu 1 rok a 3 m 🙂 bývame na druzbe a keďže sme s mužom prisťahovalci tiež nemame skoro nikoho a žiadnu rodinu 🤷♀️ tak ak chceš nápis a dohodneme ;)
@divokykonik náš má tiež 14m 😊😊😊 síce ja 38🙄🙈 🤣
@christinka1 to nevadí 🙂 a tiež si z TT?
@divokykonik áno z TT tiež družba 🙂
@divokykonik teda nie 14m 🙈🙈 rok aj 4m tak 🙂
@lentilka0406 ahojte, tiež by som sa pripojila, bývame v podnajme na druzbe, prisťahovani, nemám tu nikoho, od dnes som na materskej, takže ma ešte len čaká malé bábo 😊
Ahojky ja síce nie som z TT, ale chodím tam sem-tam so synčekom, má 18m, keby náhodou ešte hľadáš kľudne sa ozvi 🙂 ja som tiež mega introvert a tiež sa mi nepodarilo sa skamošiť s nejakou mamičkou 🙈😅
Trnavu mám moc rada a rada chodím vlakom, malý to tiež zbožňuje, toto mesto je pre nás vždy výlet 😊
@katkak2806 možno sa stretneme v pôrodnici 😃
@animus my sme už z pôrodnice doma 6 týždňov 😁
@katkak2806 gratulujem 🎈🥳❤️ čerstvá mami 😊
@evlyb ďakujem ❤️
Ahojte viem že toto je už starší príspevok ale je tu niekto z Trnavy kto hľadá kamosku na kávu/kočíkovanie aj teraz tento rok 2024 ? 😊
@24michaela24 ja hladam tiez😊
@divokykonik Ahoj 🙂 ja som tiež z Trnavy a som na tom podobne ako ty. Tiež mám malého drobca 14 mesačného. Odkial si presne z Trnavy?🙂