Hľadám podnájom v Trnave

kvetka7777777
7. okt 2021

Dobrý deň som slušná pracujúca matka 3 detí a hľadám podnájom 1-2izbovy byť v TT do 400€ mesiac najlepšie bez depozitu ak by to bolo možné ak by niekto o niečom vedela za každý ponuku vopred ďakujem

ivkazba
7. okt 2021

Chcem sa len uistiť, či správne rozumiem. 1 izbový byt pre 1 dospelého + 3 deti?

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@ivkazba áno

annamalaga
7. okt 2021

Nejdem ťa strašiť , ale budeš musieť ísť aspoň do 3 izboveho. Lebo do 1 -2 uznajú čo som pozerala na bazosi max 2 ľudia.

sisa_s
7. okt 2021

A bez depozitu v dnesnej dobe ide malokto...z pohladu matka zivitelka a 3 deti si rizikova, ze prestanes platit/problem s pracou, zdravim deti...takze sa najomcovia chcu poistit aspon depozitom...

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@annamalaga tiež som pozerala všimla som si ťažké niečo nájsť teraz ale tak možno sa niečo nájde uvidím dám tomu čas aj keď mi to súri a peniažkov nazvyš niesu ale pockam pozerám každý deň či sa niečo nové neobjavy.ale ďakujem za info

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@sisa_s úplne to chápem že každý chce depozit že sa boji to je normálne

ivkazba
7. okt 2021

Z mojich dlhoročných skúseností s realitami... ak nájdeš niekoho, kto 4 ľuďom prenajme 1-2 izbák a bez depozitu, tak jedine hlupáka alebo niekoho, kto nepotrebuje prenajímať z dôvodu zisku ale kto prenajíma z dôvodu charity. A to nemyslím v zlom, ale ako realitu. A nejde tak ani o depozit, ale o to, že žena sama s 3 deťmi. Ak zrazu zostaneš bez práce a bez príjmu, nemôže ťa vyhodiť a môže sa s tebou rok súdiť, aby ťa dostal z bytu. Neber to osobne, ale taká je realita.

ivkazba
7. okt 2021

@annamalaga to čo si jej poslala, je 490 eur nájom a depozit vo výške 2 nájmov. A ona chce bez depozitu. Takže pochybujem, že matke s 3 deťmi dá byt bez depozitu, ak normálne žiada depozit 1000 eur.

mpg
7. okt 2021

@ivkazba Výhodnejšie pre 4 osoby ťažko nájde. Niektorí chcú depozit na viac mesiacov.

ivkazba
7. okt 2021

@mpg to mne je jasné. Veď preto píšem, že bez depozitu, do 400 eur, s 3 deťmi ťažko niečo nájde. Ja by som tak matke s 3 deťmi byt neprenajala. Dokonca ani s depozitom.

annamalaga
7. okt 2021

Ináč ako vidím , tak v dnešnej dobe je s dieťaťom takmer nemožné najst podnájom.😒

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@ivkazba ja úplne chápem čo tým chces povedať ale ja som slušná žena a matka 3 detí učíte by som sa netahala z niekým po súdoch a nechcela odísť z bytu ktorý nevlastným to robia len úbohý ľudia a ja taká niesom som v ťažkej situáciu a hádam nepôjdem z deťmi na ulicu tak aspoň takto niečo hľadám keď sa niečo nájde tak sa nájde je to každého osobná vec či prenájme alebo neprenajme byť ...ďakujem za názor

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@annamalaga matky z deťmi su odpísané lebo deti nikto nechce ako keby to bol odpat a kde potom majú bývať pod mostom táto dnešná doba celé zle ....človek keď nemá svoje tak ma asi bývať na ulici ...cigáňom všetko dajú zadarmo a my takýto slušný ľudia keď niečo chceme musíme tvrdo pracovať aby sme niečo dosiahli a našli a aj tak to nestači každý si vyberá nefer.....

0silvia0
7. okt 2021

@kvetka7777777 neskúšala si osloviť a konzultovať na mestskom úrade na sociálnom odbore pre rodiny s deťmi? Mesto Trnava má nájomné mestské byty, neviem aký je poradovník ale určite za konzultáciu by to stálo, možno sú matky s deťmi uprednostňované:
https://www.trnava.sk/sk/clanok/byvanie-poskyto...

kvetka7777777
autor
7. okt 2021

@0silvia0 nie neskúšala vidíš to má ani nenapadlo ďakujem za radu idem sa NATO pozrieť

0silvia0
7. okt 2021

@kvetka7777777 určite zbehni aj osobne, najprv si samozrejme zavolaj, máš tam v priloženom linku všetky informácie aj kontaktný telefón, veľa šťastia a daj vedieť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rikarika
7. okt 2021

@kvetka7777777
@elizabet173 presne som chcela napisat, ze urcite treba mimo tt, dnes prenajimaju skoro vsade a na dedinach ovela lacnejsie, sj prijatie deti do skoly v pohode...urcite by som sla touto cestou