Dobrý deň som slušná pracujúca matka 3 detí a hľadám podnájom 1-2izbovy byť v TT do 400€ mesiac najlepšie bez depozitu ak by to bolo možné ak by niekto o niečom vedela za každý ponuku vopred ďakujem
@ivkazba áno
Nejdem ťa strašiť , ale budeš musieť ísť aspoň do 3 izboveho. Lebo do 1 -2 uznajú čo som pozerala na bazosi max 2 ľudia.
A bez depozitu v dnesnej dobe ide malokto...z pohladu matka zivitelka a 3 deti si rizikova, ze prestanes platit/problem s pracou, zdravim deti...takze sa najomcovia chcu poistit aspon depozitom...
@annamalaga tiež som pozerala všimla som si ťažké niečo nájsť teraz ale tak možno sa niečo nájde uvidím dám tomu čas aj keď mi to súri a peniažkov nazvyš niesu ale pockam pozerám každý deň či sa niečo nové neobjavy.ale ďakujem za info
@sisa_s úplne to chápem že každý chce depozit že sa boji to je normálne
Z mojich dlhoročných skúseností s realitami... ak nájdeš niekoho, kto 4 ľuďom prenajme 1-2 izbák a bez depozitu, tak jedine hlupáka alebo niekoho, kto nepotrebuje prenajímať z dôvodu zisku ale kto prenajíma z dôvodu charity. A to nemyslím v zlom, ale ako realitu. A nejde tak ani o depozit, ale o to, že žena sama s 3 deťmi. Ak zrazu zostaneš bez práce a bez príjmu, nemôže ťa vyhodiť a môže sa s tebou rok súdiť, aby ťa dostal z bytu. Neber to osobne, ale taká je realita.
@annamalaga to čo si jej poslala, je 490 eur nájom a depozit vo výške 2 nájmov. A ona chce bez depozitu. Takže pochybujem, že matke s 3 deťmi dá byt bez depozitu, ak normálne žiada depozit 1000 eur.
Ináč ako vidím , tak v dnešnej dobe je s dieťaťom takmer nemožné najst podnájom.😒
@ivkazba ja úplne chápem čo tým chces povedať ale ja som slušná žena a matka 3 detí učíte by som sa netahala z niekým po súdoch a nechcela odísť z bytu ktorý nevlastným to robia len úbohý ľudia a ja taká niesom som v ťažkej situáciu a hádam nepôjdem z deťmi na ulicu tak aspoň takto niečo hľadám keď sa niečo nájde tak sa nájde je to každého osobná vec či prenájme alebo neprenajme byť ...ďakujem za názor
@annamalaga matky z deťmi su odpísané lebo deti nikto nechce ako keby to bol odpat a kde potom majú bývať pod mostom táto dnešná doba celé zle ....človek keď nemá svoje tak ma asi bývať na ulici ...cigáňom všetko dajú zadarmo a my takýto slušný ľudia keď niečo chceme musíme tvrdo pracovať aby sme niečo dosiahli a našli a aj tak to nestači každý si vyberá nefer.....
@kvetka7777777 neskúšala si osloviť a konzultovať na mestskom úrade na sociálnom odbore pre rodiny s deťmi? Mesto Trnava má nájomné mestské byty, neviem aký je poradovník ale určite za konzultáciu by to stálo, možno sú matky s deťmi uprednostňované:
https://www.trnava.sk/sk/clanok/byvanie-poskyto...
@0silvia0 nie neskúšala vidíš to má ani nenapadlo ďakujem za radu idem sa NATO pozrieť
@kvetka7777777 určite zbehni aj osobne, najprv si samozrejme zavolaj, máš tam v priloženom linku všetky informácie aj kontaktný telefón, veľa šťastia a daj vedieť.
@kvetka7777777
@elizabet173 presne som chcela napisat, ze urcite treba mimo tt, dnes prenajimaju skoro vsade a na dedinach ovela lacnejsie, sj prijatie deti do skoly v pohode...urcite by som sla touto cestou
Chcem sa len uistiť, či správne rozumiem. 1 izbový byt pre 1 dospelého + 3 deti?