Gynekológia, očná ambulancia a všeobecný lekár v Trnave

veronikaf92
20. sep 2021

Dobrý deň,prosím Vás,hľadám v TT gynekológa,očnú najlepšie aj pre deti a všeobecného lekára pre dospelých. Som z Bieleho kostola,som tu nova a hľadám si lekárov. Ďakujem vopred za každú radu.

zuzkac2711
20. sep 2021

@veronikaf92 v TT zohnať gynekológa bude problém skús na polikliniku zavolať Dr. Dečkov má amb so svojou manželkou... Očná lekárka za mňa Gabrielová... Možno to niekto odporučí inú.... A všeobecný lekár viem že berie pacientov amb po doktorke Demovičovej má ju Dr. Bakič... Veľmi milá doktorka tam chodí pracovať. Za mňa topka

cacorka2704
20. sep 2021

@veronikaf92 gynekolog skus Dečkov, ocnej chodim Gabrielovej a obvodny zamna prakticka ambulancia

e1i
20. sep 2021

@veronikaf92 https://www.e-vuc.sk/ttsk/zdravotnictvo/kto-je-...

Tu si vies nájsť podla bydliska, ktorý dr ta musi vziať. Ak by si ineho nenašla

dbs2014
20. sep 2021

@veronikaf92 gynekológa ja odporúča Allatura Mudr.Semanová
Všeobeçného za mňa Praktická ambulancia
A očnú detskú v TT neviem ale my sme boli s krpcom v HC u Mudr. Krištofovičová za mňa TOP má ambulanciu aj pre dospelých 🙂

len_nig
20. sep 2021

Gynekológa odporúčam dr Ilavsky, praktický lekár v Business centre 😊

anitka_4
20. sep 2021

Tiež riešim tieto veci práve. Obvodnu odporúčam MUDr Saganovu. Očnú som si vybrala súkromnú v Modre (zmluvu má však len s Unionom,inak si pacient platí sám). A gynekológa zháňam tak isto, pravdepodobne pôjdem tam,kam patrím podľa obvodu, keďže väčšina neberie nových.