Gynekológ v Trnave

11. aug 2022

Ahojte, potrebujem zmeniť gynekologa, viete mi niekoho z Trnavy odporučiť ? Môže byt kludne aj bližšie okolie ak nie priamo z TT 🙂
Najlepšie niekoho kto vam pomohol riešiť problémy s otehotnením

monika005m
11. aug 2022

Uprimne, mne gynekolog nepomohol riešiť problém s otehotnením. Poslal ma do Nitry do gynfiv. A až tam mi pomohli.

autor
11. aug 2022

@monika005m ja už som po 3 neúspešných umelých oplodneniach, s tým si dávam momentálne pauzu no chcem mat gynekologa s ktorým budem moct za nejaký čas tieto veci aspoň konzultovať, viem že sú takí ktorých táto problematika veľmi zaujima aj keď konkrétne liečba neplodnosti nie je ich náplňou (poznám zo svojho rodného mesta) no v Trnave nepoznám nikoho tak skusam nájsť info tu 😊

janeane
15. aug 2022

Bohužiaľ, ja som nikoho nenašla. Poslali ma rovno do CAR to riešiť 😕 ani len hormonálny profil, takže tak ... Ale u nás bol nakoniec problém inde ako na mojej strane, ale tam sú tiež rovnaké postupy. Mám pocit, že ani ten najlepší urológ/andrológ nepomôže inak ako poslaním do CAR 🙈. Treba to vziať do vlastných rúk (samozrejme závisí o aký problém ide).

autor
15. aug 2022

@janeane ja zatiaľ do CAR ísť už nechcem dávam si pauzu 3x mi to stacilo aj po finančnej stránke len chcem gynekologa ktorý sa bude zaujímať, nechcem aby to riešil viem že toto budú riešiť len v CAR