Gynekológ - Trnava a okolie

zuzkalujza
20. apr 2021

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať komu chodíte na gynekológiu v TT? Ja chodím k Navrátilovi, ako doktor super, prístup, ochota v pohode. Ale dostať sa tam to je neskutočný problém. Dnes som tam bola na 4 krát a zase som nič nevybavila. Dakedy sa tam dalo prísť, zapísať sa a počkať na vyšetrenie. Už s ani to nedá, robí iba na objednávku, no dovolať sa tam je nemožné, lebo sestrička nezdvihne telefón ani za svet. Za 10 pracovných dní som volala cez 50 x a nič. Tak som jej dnes na to už niečo povedala. Rozhodla som sa, že zmením teda doktora, lebo toto je des. Som v procese IVF a potrebujem častejšie komunikovať s lekárom a to tu nie je možné žiaľ. Ku komu chodíte? Kde ste spokojné a zoberú bez problémov aj počas dňa ak je to potrebné?

mimka91
21. apr 2021

@zuzkalujza ja som chodila k Navratilovi a skoro som kvoli nemu prisla o babo kedze zanedbal dost podstatnu vec....s gynekologmi v TT je dost velky problem, lebo vacsina berie uz len podla rajonu. Ja som max. spokojna s Dr. Ilavskym. On je poklad a ked je problem hned riesi

16kristina27
21. apr 2021

@zuzkalujza ahoj ja chodím do biznis centra. Pokiaľ viem tak berú aj nové. Cez ich stránku sa objednáš na presný čas. Ja som spokojná.

elis2703
27. apr 2021

@mimka91 Ahoj mozem sa opytat co zanedbal? Ďakujem

mimka91
27. apr 2021

@elis2703 pisem ss