Gynekológ MUDr. Dečkov - Trnava

jahmanka22
4. jan 2021

Ahojte žienky, chcem vás poprosiť o vaše skúsenosti s trnavským gynekológom menom Ivan Dečkov. Hľadám totiž nového gynekológa a robím si obraz, ktorého si vybrať. Ak, samozrejme, berie nové pacientky.

gabika252
5. jan 2021

@jahmanka22 ja som s nim veľmi spokojná, rodila som u neho. V ambulancii je väčšinou jeho žena. Ale názory na neho som počula rôzne, ja by som však nemenila.

cacorka2704
11. jan 2021

Ja som s nim spokojna, nemenila by som.

mamulienka2
19. jan 2021

Mam negativnu skusenost... Bohužiaľ

jahmanka22
autor
26. jan 2021

@mamulienka2 ak sa môžem opýtať bližšie, o čo išlo?

mamulienka2
29. jan 2021

@jahmanka22 ja som clovek,ktory nerad nadava na druhych.ALe toto bol velmi tazky porod.Najprv mi nadaval,ze preco som si zavolala sanitku,ze kvoli mne teraz niekto zomiera.A ja silne bolesti...Zle sa to pocuvalo.Rodila som dlhe hodiny.AKo prvorodicka pred osmimi rokmi som nevedela,ze take nieco ako epidural je...Ked som sla ku svojej gynekologicke povedala:Pre .....kto vas takto doriadil?A co on je hlupy,ze nevie,ze vam mal spravit rychlo cisarsky?Ked ma šil,bola som zial moc viete co....Dost ma to bolelo,triaslo ma od bolesti a tento porodnik mi tvrdil,ze to nie je normalne,ze urcite ma nic neboli.Ze si vymyslam.

dadisss
4. feb 2021

@mamulienka2 je mi luto ze ste si tymto presli....noekedy su doktori neohladuplni. a este ze to vravi zrovna chlap, ktory na vlastnej kozi porod nikdy nezazije 🙈

natalia5787
9. apr 2021

@jahmanka22 ahoj, no uz si si to asi poriesila, ale aj tak: za mna vynikajuca skusenost. Zachranil mi zivot, doslova. Iny gynekolog ma z pohotovosti poslal domov s mimomaternicovym tehu, na 3.x som dosla a to uz ma Deckov v hodine 12tej operoval, krvacala som do brucha. Mozno v tu chvilu bol velmi razny, ale zas ja vystresovana a som tomu vdacna, vsetko pekne vysvetlil a dokonca ma prisiel aj skontrolovat na izbu na druhy den, tak sa o mna zaujimal (a to nemal ani vizitu). Sestricka mi pred operaciou povedala: dnes ste ziskali bonus, bude vas operovat ten najlepsi.