Gyn-Centrum

12. jan 2022

ženy, tie ktoré chodíte k dr. Novákovi.. Nemáte skúsenosť, že ak by som chcela na poradni (ktorá má byť len so sestričkou) k dr na sono či je všetko ok,aj či by už vedel pohlavie určiť, či sa to dá ? Samozrejme by som si to aj zaplatila kludne ..

nikpa
12. jan 2022

Poradňa len so sestričkou? To je aká poradňa? Chodila som tam keď som bola tehu a na každej poradni som bola normálne s lekárom...

autor
12. jan 2022

@nikpa no neviem kedy ste chodili vy, ale ja tam chodím 2tehotenstvo a s lekárom poradne mám iba pri potvrdení, v 12tt,20tt,28tt a 36tt.. Všetky ostatné sú so sestrickou (moč,váha,pulz,krv atď). Aj na papieri to je, ktoré som dostala k tehotenskej knižke

nikpa
12. jan 2022

ja som chodila 4,5 roka dozadu

katb1992
12. jan 2022

Hej dá sa tak dohodnúť ale je to za nejaký poplatok videla som to na tom cenníku čo majú v čakárni nalepeny. Však keď im zavoláš tak ti povedia. Tie 4 s lekárom sú normálne preplacane poisťovňou preto sú ostatné iba so sestrou.

autor
12. jan 2022

@katb1992 ja som si ani nevšimla, že by tam mali cenník 🙈 ale dobre vedieť, skúsim teda zajtra prevolať a zistiť.. Poradňu mám teraz piatok tak hádam to vyjde

lenka005
14. jan 2022

Ja som to tiež tak mala, poradne len so sestričku aj keď som mala hematom odmietli mi spraviť utz, Dr ma ani nevidel a sestrička ma zbytočne poslala na infekčné lebo zle prečítala výsledky krvných testov... Nakoniec ma aj vylúčili, vraj si Dr môže vyberať pacientov, bola som rada ze to tak dopadlo, môj nový Dr sto a jedno... Každá poradňa s Dr a vždy aj keď len na chvíľu babo skontroloval...

nohavicezababku
17. jan 2022

@lenka005 mne spravili to iste :D že ma poslali aby som sa prepisala k rajónnemu 😅 ako uz sa na tom smejem, ale prislo mi to hrozne hlupe z ich strany , ved ma asi pol roka pred tehotenstvom prijali ako jedna z mala ambulancii,ze beru aj nove pacientky a potom tehotnej povedia nech si najde ineho lekara… nekomentujem už radsej

kaculda2
8. feb 2022

@lenka005 prosím ta akému dr teraz chodíš? Ja hľadám Dr. Ktorý sa venuje pacientom

lenka005
8. feb 2022

@kaculda2 od Novaka som išla k Strbovi, potom pred pôrodom som prešla k Buckovi, rodil mi obe deti...