Ahojte , syn 9 ročník , vyberáme gymnázia , zatiaľ ho oslovilo Hollého a Arcibiskupske . Máte nejaké skúsenosti ? Ďakujem za každú 🙏
@anesim pozerala som minuly rok ,ako príjmali na Arcibiskupske , veľký rozdiel v bodoch , bolo 5 deti kt išli nad 200 bodov a potom hlboko pod nimi boli ostatný a prišlo mi že sa dostanú všetci. Možno tie deti čo boli tak vysoko , ani neprijali gymnázium . Viem , že to tak robia , jedno na istotu a bojujú o silnejšie . Syn je čistý jednotkár , príde mi to prijatie nefér ,keď pôjdu za rovno aj deti s trojkami . Oni majú slabé hodnotenie za známky . Samu chválu som počula na toto gymnázium , že aj výborný učiteľia. No ,ak sa nedostanú k dobrým žiakom , obavám sa , aby syn nezaspal , chápete ako myslím . Nebude mat konkurenciu . No na Hollého bude musieť každé ráno cestovať a nepočula som až takú dobrú reklamu . Tak som rada za každý další názor .
Hollého je 16 na Slovensku v hodnotení gymnázií. Takže je určite najlepšie. https://skoly.ineko.sk/rebricky/?ts=Gym
@katkatt ja ti neviem , prišiel vyslovene , že určite nie. Budova , učiteľ kt prezentoval , celkovo z toho prostredia . Netvrdím , že to tak musí byt, bol to iba jeho dany pohľad a razantne nie . Osobne som tam nebola, no dúfala som , že tam pôjde ďalšia prihláška , majú pekne hodnotenia . No nemôžem tlacit , ja tam chodiť nebudem .
@karla21 no velky rozdiel medzi tymito dvomi, na holleho aspon po minule roky nebrali ani testovanie nad 90 % do uvahy, ( neviem ako je to tento rok) prijimacky robili vsetci, body mali za uspesne sutaze,
na arcibiskupske sa dostanu aj trojkari.