Baby potrebujem radu, ide o maminu potrebuje gastrofibroskopiu..má neskutočne bolesti, kŕče, všade dlhé čakacie doby..
Potrebovala by som niekoho , neviete súkromné dr..Trnava, Bratislava alebo Nitra ..okolo TT niekoho , peniaze nie sú problém , len čakať 3 mesiace nemôžme..niečo jej našli a aj tak jej skôr nedajú .už som zufala, nemáte skúsenosti? Ďakujem krásne🙏
Gastrocentrum Bezrucova - BA. Tam si zaplatite balik a termin mozete mat aj do 5 dni.
@aurinia áno ja to viem , ale nikde nás nechcú zobrať ..aj v čreve jej niečo našli v hrubom a drb termín o 3 mesiace ..toto zdravotníctvo ide do sraciek ..také mám nervy , a to ma len 55 rokov ani nie je taká,že na odpis..robím pri zdravotníkoch viem ako berú tých ľudí a potom keď im nieco zistia tak sa chytajú za hlavu že kde boli doteraz..kamarátky otec tak zomrel pol roka ho liečili na nesprávnu diagnózu a keď zistili tak bol vo štvrtom štádiu
V Nitre klinika Orbis
Ak by si nemala problem ist do NZ, MUDr. Klucho termín do tyzdna
Hospitalizácia a spravia všetky vysetrenia hneď na Slovensku jedine riešenie v takychto prípadoch
Poliklinika Mlynska Dolina..Mudr.Sidorjak..som.sa pozerala, cez návštevalekára.sk má 18.8.voľný termín..treba pozrieť aj ostatné..dobrý lekár..rýchlo objednávať..termíny sa rýchlo míňajú..
Súkromné kliniky v BA obvolať...ak má bolesti, je to na hospitalizáciu ...známa mala bolesti v bruchu, v nedeľu smer nemocnica, vo štvrtok zomrela....dostala zápal pankreasu ....nechcem strasit, len ze bolesti brucha netreba podcenovat