Farma v Majcichove - skúsenosti

15. nov 2024

Ahojte, hladame si momentalne zdroj mliecnych vyrobkov, idealne z nejakej farmy a zaujimali by ma Vase skusenosti s vyrobkami z farmy v Majcichove. Na ich web stranke som sa docitala, ze dodavaju uz dlhsie pre Mc Donald, co ma trochu odradilo. Pripadne viete o nejakej inej spolahlivej farme? Pocula som super ohlasy na Madonan v Klacanoch, ale to mame dost od ruky. Dakujem pekne za info 🙏🏻❤

mk1111111111
15. nov 2024

No, neviem, ci myslime tu istu. Ale asi ano. Mala som odtial mlieko a syry a teda nic moc chut, ja som bola sklamana. Je to taka mala miestnost s obsluhou. Mlieko je v tankomate pred tou miestnostou, plati sa obsluhe. Ani flasu nemali, musela som ist do dediny do obchodu kupit mineralku, vyliat a do toho nacapovat mlieko. Nejak ma to nepresvedcilo tam chodit znova. Mlieko som uz pila aj lepsie a syry, ako pisem nic moc. Ine som nastasie nekupila, tak ma to nejako nepolozilo🤣

rikarika
15. nov 2024

Za mňa ok, nechodim pravidelne, len keď mám cestu na ten smer. Syrové nite, maslo, tvaroh ok.

autor
15. nov 2024

@rikarika my sme raz skusili, chutovo je to ok, len by ma zaujimala ta kvalita...o McDonalde vysoku mienku nemam, preto ma to dost zneistilo

gabika252
15. nov 2024

Ja chodím pravidelne kupovať mlieko, maslo, jogurt, smotanu, parenicu, nite. Podľa mňa je to ok, určite lepšie ako tie humusy z obchodov...

danka299
16. nov 2024

Mekac je už minulosťou

autor
16. nov 2024

@danka299 Akoze? Ved to maju na webe na uvodnej stranke...

rikarika
16. nov 2024

Pokiaľ ja viem, do mcd dodávali nejakú predpripravenu zmes na zmrzlinu, nič viac.

autor
16. nov 2024

@rikarika a uz nedodavaju?