Ahojte.
Hľadám niekoho kto by doučoval moju 7 ročnú dcéru z čítania.
Máme trocha problém s písmenkami takže si to vyžaduje veľkú trpezlivosť a ja neviem ako na to. 😓
Vie niekto niekoho takého v TT alebo v Bielom Kostole?
Ďakujem
@saxana000 u nej vidím problém v tom, že nedáva pozor a vsetko rieši plačom...ak máme slabiky nie po dvoch písmen ale po troch tak to nevie spojiť spolu aby mala tú slabiku a po písmenkách číta tie slabiky a potom to spojí.🤔
@sima_simka urcite by som oslovila nejakych odbornikov, moze mat nejaky problem, moj brat cital po pismenkach, bol v tom velmi pomaly, chodil do poradne
@sima_simka ano.toto je castu problem dyslektikov aj viacero spoluhlasok za sebou a place protoze to jednoducho lepsie nedokaze.ozaj zvazte tu diagnostiku.netrapte si dieta.diktaty ako jej.idu?
@saxana000 neviem či majú diktáty, ale keď jej diktujem slová ktoré sa učili to vie 🙊
@msnesquik určite vyhľadáme , ďakujem.
O aky problem sa jedna? My sme tak zistili u dcerky problem s poruchou ucenia ma silny nabeh na dyslexiu a dysgrafiu.pismenka skacu utekaju vidi ich opacne. objednajte ju na diagnostiku do CPPaP sy bud na Schneiderovej alenp na.prednadrazi.termin cca za.dva tyzdne.dievcata su velmi mile a zistia problem..doucovanie pre prvacku je utrpenie to dieta neudrzi viac pozornosti nez 30 minut nad ulohami ktore da pani ucitelka..cokolvek navyse bude.pre nu tryznenie duplom ak ma poruchu.