Ahojte, chcem sa spýtať čo hovoríte na cestovanie TT smer BA, tam aj naspäť (kvôli práci) cca 2-3x do týždňa ? Su tu takí čo cestujú na tejto trase ? Preferujete vlak? Prípadne, ako to zvládate ? Ďakujem za rady.
Vlak 30 minút, dá sa
Ja pracujem z domu, ale niekedy musím pracovne do BA. Cestujem vlakom. Z TT som v BA za cca 30min. MHD je hneď pred stanicou a spoje a prestupy super na seba napájajú.
stovky ľudí tak denne dochádzajú
Ja cestujem každý deň D.Krupa - BA. Ráno 44min a poobede hodina a je to úplná pohoda ;)Keby chodím iba 2az3x, tak som happy ešte viac ;)
@bubo16 ja som tak dochadzala donedavna a pohoda ... vlaky chodia casto ... aj v BA MHD ... niekedy idem autom ale casovo nic extra neusetrim a je to drahsie ako vlak ... vo vlaku naviac mozem vyzuit cas nejako zmysluplne 😀
@bubo16 ja som dochádzala 1,5 roka a za mňa už nikdy. Je to síce 30min rýchlikom ale vlaky mimo prázdnin boli vždy plné, časté meškanie.. nehovoriac o tom, že som bola asi nonstop chorá.. Vždy som tam niečo chytila. Ďalšia vec je, do ktorej časti BA budeš dochádzať a či si priamo z TT.. mne to dokopy trvalo 1,5hod na opačnú stranu Bratislavy..Vstavala som o 5 ráno a chodila domov o 5 večer.
@bubo16 dochádza tak množstvo ľudí. Mne osobne cesta vlakom vyhovovala, bolo to rýchle a pohodlné, pokiaľ teda nemal vlak meškanie... Ale bývala som v TT od stanice 5min pešou chôdzou a v BA som robila tiež hneď pri stanici. Mne skôr robilo problém presúvať sa potom po BA Mhdčkou 🙈 to je nočná mora. Ale cesta ráno TT-BA v pohode vlakom aj autom. Horšie je to autom poobede keď už sú plné cesty.
pred materskou som dochadzala 10r, po materskej som si nastastie vybavila home office a chodim len na nevyhnutne porady. Najhorsie su take tie 10 min meskania. Aj ked to teraz vidis cez net, je to nenormalne zabity cas. U zamestnavatela si musis odrobit 8hod, vacsinou su v kancelariach flexibilne pracovne doby, takze nikoho nezaujima, ze ti meskal spoj. V tt ked nastupis do vlaku, tak si vacsinou sadnes. Mozes teda citat, strikovat, pocuvat podcasty,.....MHD v BA sa da, ale tiez je to zabity cas. Mne vlakom trvalo dostat sa do kanclu aj s MHD takmer hodinu. Nepocitaj s tym, ze vlak ide 30 min. Potrebujes aj cas dostat sa zo stanice na pracovisko. Ale da sa to zvladnut, pokym nie si matka a nemusis riesit deti
Muž učil par deti ktoré ráno dochádzali z TT do ba do školy cele roky, väčšinou ich rodicia vozili alebo busom, vlakom...bolo to aj únavné veru a tie deti vstávali aj o 4 ráno niektoré....tak ty ako dospelá 2,3x zvládneš ak musis 🙂