icon

Dobrý pediater v Trnave

pepa28
7. feb 2021
lilyianka
8. feb 2021

To si počkám na odpovede aj ja... za mňa mudr.Kollarova nie

ivkazba
8. feb 2021

Ja keď som zisťovala asi mesiac dozadu v skupine Trnava (nie tu na fóre), tak som dostala viac reakcií a všetky boli Dr. Mário Moro.

lilyianka
8. feb 2021

@ivkazba áno Ten je vraj dobrý,avšak on robí aj v TT aj v cíferi. Tuším 3 dní tam,2 dní tam. Zbytočne nepredpisuje ATB. Dobrá vraj je aj Ďurkova, ale tá neberie a za mňa Salcerova, Šimeková, ale nakoľko ja som zo dňa na deň potrebovala a jedina mi zdvihla telefón Kollarova, preto sme tam,ale budem meniť. V TT je problém,že tuším skoro všetci pediatri sú 60r+

stvorlistkova
8. feb 2021

@ivkazba ten už vraj berie len pacientky z obvodu (t.j. Cífer) 😒

saxana000
8. feb 2021

Chodime k Laskovej chodila som k nej aj ja ako mala.stara skola ale my sme uplne spokojni.ale my sme tam fakt malinko mozno tak raz za rok..

gabika100
10. feb 2021

@saxana000 na nu som na nete citala recenzie, ze dáva tab,aj keď nie sú potrebné, ale my sme raz na nu natrafili na pohotovosti, a teda mali sme inu skúsenosť. Spravila aj crp, vyhodnotila, ze atb nie sú potrebné a páčil sa mi aj prístup, mala záujem poriadne vysetrit aj poradiť.

saxana000
10. feb 2021

@gabika100 nedava atb pokial to nie je nevyhnute.ale zas ja tam nechodim s malou s kazdym soplom vacsinu chorob zvladneme doma s paralenom sprejom do nosa a kvapkami od kasla.inhalator C vitamin z 90 % sa vykurirujeme ked uz si neviem rady ideme k nej..vzdy sa pyta na vsetko pristup ma super poradi mi normalne odpovie na vsetko co sa opytam nikdy ma neodbila ani nezhodila ze by som sa pri nej citila hlupo alebo nejak neschopna co som si teda zazila s jednou starsou doktorkou na pohotovosti.ja som velmi spokojna.ale sto ludi a sto chuti..treba asi len vyskusat.

gabika100
10. feb 2021

@saxana000 súhlasím, mne sa dosť pozdavala. Ale teda, my sme u nej boli len raz

pauli222
11. feb 2023

Ahojte, aká je situácia aktuálne? Kto ešte berie mimo obvodu a je ozaj dobrý? Ďakujem