Dobrý deň hľadám dobreho logopeda v Trnave ku ktorému by sme chodili aspoň raz za dva týždne ( teraz chodíme 1 x za 6 týždňov )
Do centra reči sa nedostal. Je mi jedno aj súkromný cvičíme s ním každý deň. Vopred ďakujem
@mb30maria to ti držím palce lebo taky v TT nie je. Ale keď ti môžem poradiť ako sme sa my dostali do centra reči. Prihlásila som tam malého na jeden z kurzov ktoré ponúkajú pre predškolákov a tam mi hneď ponúkli, že keď už tam chodím, či nechcem k nim aj na logo ísť. A predtým som tam bola na čakačke 9 mesiacov a nič. A zrazu mali voľné... Proste keď už tam dieťa na niečo chodí tak ti ho uprednostnia. Ten pôvodný kurz sme u nich už ukončili a chodíme tam už len na logo.
@mb30maria My chodíme so synom s Mgr. Ugorovej, sidli v detskom pavilóne polikliniky. Neviem, či dáva termíny aj každé dva týždne, my máme termín raz za mesiac. Ale za opýtanie nič nedáte. Drzim palce, aby ste niekoho našli.
@ivkabojkasova veľmi pekne ďakujem ☺️
ak chodite k niekomu skus sa spytat ci vas nevezme na priamu platbu castejsie. nepises aky ma problem ci vyslovnost, ci nks ale v konecnom dosledku ty mas doma trenovat s dietatom denne k logo chodis len na konzultacie a kontroly