Dobrý logopéd pre 5-ročné dieťa v Trnave

mb30maria
23. nov 2023

Dobrý deň hľadám dobreho logopeda v Trnave ku ktorému by sme chodili aspoň raz za dva týždne ( teraz chodíme 1 x za 6 týždňov )
Do centra reči sa nedostal. Je mi jedno aj súkromný cvičíme s ním každý deň. Vopred ďakujem

kacena4
23. nov 2023

ak chodite k niekomu skus sa spytat ci vas nevezme na priamu platbu castejsie. nepises aky ma problem ci vyslovnost, ci nks ale v konecnom dosledku ty mas doma trenovat s dietatom denne k logo chodis len na konzultacie a kontroly

nikpa
23. nov 2023

@mb30maria to ti držím palce lebo taky v TT nie je. Ale keď ti môžem poradiť ako sme sa my dostali do centra reči. Prihlásila som tam malého na jeden z kurzov ktoré ponúkajú pre predškolákov a tam mi hneď ponúkli, že keď už tam chodím, či nechcem k nim aj na logo ísť. A predtým som tam bola na čakačke 9 mesiacov a nič. A zrazu mali voľné... Proste keď už tam dieťa na niečo chodí tak ti ho uprednostnia. Ten pôvodný kurz sme u nich už ukončili a chodíme tam už len na logo.

mb30maria
autor
24. nov 2023

@nikpa jej super ďakujem ☺️ vyskúšam tak

mb30maria
autor
24. nov 2023

@kacena4 je vyťažený, malý má problém so sústredením + razstep podnebia vôbec nepohybuje svalmi v ústach mešká s rečou 2 roky a tým že nepohybuje svalmi mu nieje rozumieť cvičíme každý deň každý deň mu robím masáž v ústach..... Ale ďakujem za radu ☺️

ivkabojkasova
25. nov 2023

@mb30maria My chodíme so synom s Mgr. Ugorovej, sidli v detskom pavilóne polikliniky. Neviem, či dáva termíny aj každé dva týždne, my máme termín raz za mesiac. Ale za opýtanie nič nedáte. Drzim palce, aby ste niekoho našli.

mb30maria
autor
25. nov 2023

@ivkabojkasova veľmi pekne ďakujem ☺️