Dobrý gynekológ - Trnava a okolie

sarahka
24. nov 2021

Ahojte žienky. Odporúčte dobrého gynekológa TT a okolie. Najlepšie keď vie riešiť aj problém, nie len klasickú prehliadku. Mám chronické mykózy, bojujem s tým a normálne mám pocit že ten môj dr si už zo mňa robí dobrý deň.. a pritom sú na nho veľmi dobre ohlasy. Dajte prosím odporúčania s kým ste boli spokojne , ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarahka
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 čakala som takú otázku, keďže nemám sexuálneho partnera , prádlo len bavlnené, prežehlené, probiotiká a lieky na imunitu od imunilogičky ktorá sa tým zaoberala , Aquaparky a wellnesy nenavštevujem, tampony nepoužívam.. tak nie nemyslim si že ja robím chybu.Toto všetko sú veci čo mi gynekológ kázal a ja ich poctivo dodržujem. Keďže si chcem pomôcť.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarahka
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 obmieňam ich ešte s jednými a sladké vôbec. To keď zjem kúsok hneď sa mi to zhorší tak som ho úplne vyradila. Veď toto .. že už neviem v čom to môže byt

matqa411211
24. nov 2021

@sarahka ahoj ake probiotika uzivas?

sarahka
autor
24. nov 2021

@matqa411211 hlavne gynophilus , imunologicka poradila ..

gabu_lienka
24. nov 2021

@sarahka mne pomohol gynoflor (v kombinacii s liekmi) - predpisal mi Dr, ale az novy. Skusila som asi vsetky dostupne probiotika co sa dali kupit, ale tieto su najlepsie. Stareho dr to ani po 20.x nenapadlo. Tiez som kvoli tomu menila Dr, stale mi to iste dokola predpisoval a ziadne vysetrenia.

sendulka123
25. nov 2021

@sarahka Nemam tip na gynekologa ale teda mne pri týchto všetkých problémoch pomohlo vysadit cukor a lepok…polroka som bola na bezlepko bezcukro strave a odvtedy mam pokoj

sarahka
autor
25. nov 2021

@gabu_lienka a akého gynekológa máš momentálne ? Ďakujem za radu

gabu_lienka
25. nov 2021

@sarahka dr dečkov