Ahojte. Zhanam dobru vestkynu/vestca. Naj z okolia TT. Ale ak by to stalo za to nemám problém niekam sa previest. Mozmo pre niektore je to blbe ale ocitla som sa v takej situácii ze to chcem prvý x v zivote vyskusat. Dakujem za odpovede
Úplne chápem. Raz som bola v situácii, keď bola veľmi ťažká situácia v rodine a dosť ma to ubíjalo. Kolegyňa si to všimla, zobrala ma bokom a dala mi číslo na jednu pani, že to nie je obyčajná veštica, ale že mi pomôže. Topiaci sa aj slamky chytá. Po veľmi dlhom zvažovaní som jej zavolala a išla tam, že sa mi to nechce vysvetľovať a že ma určite nepochopí. Prišla som, sadla som. Vypýtala si dátumy narodenia všetkých zúčastnených, čosi prerátala a potom dve hodiny hovorila. Sama. Nič som nehovorila, všetko pochopila, zaujala pragmatický postoj. Po dvoch hodinách som odchádzala s novým pohľadom na situáciu, uvedomila som si že som v probléme zacyklená a presne som vedela čo urobím a bolo to moje slobodné rozhodnutie. Mala aj karty, ale podľa mňa všetko vedela z čísel a očí. Mala som okuliare a požiadala ma aby som si ich zložila a pozrela sa na ňu. Čo povedala na budúcnosť sa do bodky splnilo. Viem to posúdiť, bolo to pred 20 rokmi. Kontakt na ňu už nemám, asi 5 rokov na to mi zblbol telefón a prišla som o všetky kontakty.
Ak by som mala dnes niekoho vyhľadať, bola by som ostražitá, kopa ľudí sa venuje veciam pre peniaze. Ak sa ta bude moc vypytovať, čo ti povie ber s rezervou.
@sarahka moja kamarátka mi hovorila o jednej známej ze chodila za vesticou... že toľko u nej zaplatila, že si mohla na východe kúpiť byt. Neskôr z mojej kamošky vyšlo že to bola ona... má 42 rokov, porodila predcasniatko, nepracuje roky, niečo z internetoveho predaja má...a býva u rodičov. Pri tehotenstve prišla o zuby, ani na tie nemá...
@sarahka Ani jeden vestec a vestkyna nie su dobri,vestenie patri do okltizmu, su to nebespecne hry,osklbu o peniaze a nic z toho.Ked nejake zdravot problemy treba k mudr.problemy ineho charakteru ma takmer kazdy, a tie sa riesa napr. aj s psychologom, a to je prirodzene, aj ked aj on mnohokrat nevyriesi problem ale aspon da odpoved,,aka by bola najlepsia,ale vesci to su len taki sarlatani, ,jednoducho s nimi nespolupracovat,lebo sa zahravas aj ty s okultizmom ,hoci o tom nevies, a aj tie ostatne magie su najnebespecnejsie,,vsetko teda problemy , nie su riesene v sulade prirodzenou cestou, ale okultizmom ,tak po case si to odnesie aj psychika
Skutocne dobra vestkyna vie, ze ju potrebujes a ozve sa sama.
Každý má v živote občas ťažké obdobia, niekedy aj veľmi ťažké. Choď radšej za psychologičkou, tá ti určite pomôže viac ako nejaká "veštica". Vyhodíš kopec peňazí a nič z toho nebude. Keby veštice mali naozaj schopnosť vidieť do budúcnosti, tak by to boli najbohatší ľudia na svete 😅
Ďakujem všetkým, škoda že ani jeden komentár nebol ,nápomocný . Veď keď človek potrebuje , alebo chce , tak asi preto sa aj pýta. Niektorí to mysleli v dobrom , niektorí ironicky , ale ja som sa pýtala na osobnú skusenost a na meno 🙂 pekny den
Budúcnost nevie nik na 100%lebo tá je menna.
@bukrisek môžem poprosiť kontakt
@sarahka 0951 029 716
Dobrý deň, mate niekto kontakt na valeri_vyklad už som jej neraz napísala na FB aj tu sa mi neozýva stále ,na FB mam zablokovane správy, nemáte na ňu email . Vopred ďakujem.
@bukrisek dobrý deň mate kontakt na nejaku vesticu
@martinka2309 áno mam na dve jedna je z Holíča druhá z Rohatca
@bukrisek a kontakt môžem poprosiť a ako. To funguje a cena
@martinka2309 jedna je z toho Holiča vola sa jasmina kontakt 0907 552 969 od nej mi vychazda vsetko trafi sa sedi to. Druhá je z Rohatca volá sa Ruženka je velmi mila a fajn bola som 2x a vzdy mi vravela to iste co bolo zvlastne ale zatial nevyslo +420 773 275 235. pači sa
@bukrisek a ta z holica vie aj po telefóne ci a kolko berie
@martinka2309 ked som bola naposledy myslim ze hovorila ze aj po telefone robi a berie 45e
Ahojte, ja mám veľmi dobré skúsenosti a celkovo mi aj vychádza veštba od Rendyty z centrumu. Jej odpovede sú presné a hlavne mi vždy dobre poradí.
@sarahka ahoj, neskusaj. Su dva typy vestic - tie, co sa na vesticu hraju alebo take, ktore sa venuju okultizmu. Prvej zaplatis zbytocne, u druhej si do zivota pribalis este viac problemov.