Dievčatá z Trnavy nejaký diabetolog ktorý berie aj mimo okres???neviete náhodou? Dovolala som sa až do jednej ambulancie a mimo okres neberú.. bývame v Tt ale obvodného mám zatiaľ v inom okrese ako Ty ďakujem veľmi za rady.
@relka303 ja som to obvolávala pred 2 týždňami, tiež s tehotenskou cukrovkou. Volala som všetkým v TT, ktorých som našla. Asi dvaja už nerobili dia, iba praktických, jedna pani dr zasa už iba endokrinológiu. Nikam ma nechceli zobrať, všade sa vyhovorili, že tam nepatrím, takže nepatrím asi nikam 😀😀 Išla som do Galanty do DiaCare a super prístup 👍🏻
Tak dievčatá tak v Pezinku u pani doktorky Godal zoberú aj z iného okresu, najbližší voľný termín jún...😂😂😂Trnava ako vôbec niet sa čomu čudovať...😂😂😂 ďakujem veľmi pekne za každú radu
Nechápem ako nemôžu zobrať ide o dieťa malo by to byt rýchlosťou 😬🤷♀️
@relka303 ja som s tehotenskou cukrovkou hľafala diabetologa..ten pod ktorého som patrila dal výpoveď.Nikde ma nechceli zobrať.Že do galanty mám ísť.Až nakoniec že ma zoberú u Lacka tušim sa volá za poplatok.Asi je lepšie tam behnút osobne a nejak ich ,,prehovoriť”