Dobry den, prosim odporucte mi detskeho zubara v Trnave, ktory osetruje detom zubky, pomocou sirupu na "oblbnutie".. Dcerka ma kaz na mliecnom zube a jej zubarka to nevie spravit lebo nechce otvorit usta ani za svet. Odporucila mi v Bratislave lekara, ktory vraj poda nejaky sirupcek na naladu ci oblbnutie a tak jej to spravi a vraj si nebude ani nejak nic pamatat. Robi takto aj niekto v Trnave? Mate skusenosti? Vdaka.
@janula12345 mddr. Sabová v zos v Trnave. Výborný prístup. Treba však rátať aj s vyššou sumou. Samotný “oblbovak” je 150€ + teda samotné riešenie kazu… my sme za opravu troch malých kazov a jednu extrakciu platili 400€… ešte jeden zákrok rovnaký nás čaká -3 zuby oprava a jedna extrakcia s oblbovakom. Ale naozaj, veľmi dobrý prístup. Pani doktorka je šikovná, možno by s dcérkou vedela pracovať aj bez oblbnutia… my sme len skrz komplikovanú extrakciu pristúpili na “sirup”. Určite poradí
@zuz987123 prave tam takto neosetruju. Tam chodime. 😊
@liligreg waaw. Pekna suma. 🤣🤣 dakujem za poradenie- urcite si ju vyhladam. a vlastne aj info, na co sa mam pripravit cca. Cakala som sumu, ale 400 teda nie. Kvalitka😆
Taktiež odporúčam MDDr sabovu. Synovi mala opravovať zúbky, cenu mi povedala že 90 aj s opravou aj sirupom. Nakoniec sa to vyriešilo ináč
@janula12345 taktiež chodime k Sabovej. Sice ceny su vysoké, ale celkový pristup, ošetrenie a všetko skvelé.
@janula12345 skúste zavolať do family dental care. Majú pobočku v ba aj v tt 🙂