Detský pediater v Trnave

niki18q1
5. okt 2021

Dobrý večer maminky, žienky čo sa majú prehľad a vyznajú sa.
Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli odporučiť vhodného detského pediatra v Trnave, ktorý berie nových pacietov?
Pani doktorku Kloknerovú a Peškovú nemusíte, tam sme skúšali a žiaľ majú toho moc a neberú.
Dakujem za každú radu. 😉

irama29
5. okt 2021

Neodporucam pani doktorku Drdulovu, odmietla mi vysetrit dieta, lebo sa asi citila ohrozena kvoli covidu..to, ze ako lekar mala moznost byt zaockovana medzi prvymi akosi neberie na vedomie..a ani to, ze jej praca a poslanie je vysetrit a liecit..dieta covid nemalo, nemala ani toho chochmesu dat odporucenie na pcr test, musela som si zaplatit antigen..pani doktorka by sa mala trosku nad sebou zamysliet, jej dobra povest je uz davno prec..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elanor
6. okt 2021

@viestta no boooze, no tak mala potrebu napisat, ze voda je mokra. Sice to vsetci vieme, ale komu alebo comu to ublizilo? Nikomu a nicomu.
Su dolezitejsie veci...
A okrem toho, pochopili sme vyznam otazky naco sa pyta? Pochopili. A aj "ten" slovencina sice obsac dostane zabrat a po papuli, ale aj "ono" to zvladne...

niki18q1
autor
6. okt 2021

@viestta pani zlata, veľmi si vážim vašu reakciu. Ale teda dovolím si vyjadrit sa aj ja. Asi keď sa pýtam na pediatra zháňam pediatra. Neviem ako inak postaviť otázku, na ktorú by som chcela odpoveď.
Keď ste mali chuť spraviť zo mňa hneď hlupáka, tak trošku Vám to nevyšlo. Nevadí nič sa nedeje, možno nabudúce..
a pre budúcnosť - Keby zháňam všeobecného lekára pre dospelých určite tomu prispôsobím otázku.
Keby ste nemala potrebu hneď hejtovať, naučiť sa čítať s porozumením, vaše oči by nemuseli čítať to čo sa im nepáči 😉 pekny deň

niki18q1
autor
6. okt 2021

@irama29 dakujem za odpoved, čítala som už niečo podobne. Mrzí má vaša skúsenosť, snáď je už všetko v poriadku.
Nechcem súdiť na základe jednej skúsenosti preto sa informujem a čo je dôležité, chcem aby dieťa bolo vyšetrené a nie hodené do šuflíka ako to posledné mesiace funguje spolu s koronou, soplikom a kašlikom. Ale nájsť niekoho kto pozrie a overí zdravotný stav u dieťaťa.

rikarika
6. okt 2021

@niki18q1 dr. Moro. Ja len pozit skusenosti, ci berie novych neviem, zavolaj tam.

niki18q1
autor
6. okt 2021

@rikarika dakujem skúsim 🙂

gabu_lienka
6. okt 2021

@niki18q1 Dr Kollarova, boli sme u nej v lete, po dovolenke aj po nemocnici a covid veru neriesila, riesila chore dieta.. pri teplotach robila opakovane odbery, aj crp samozrejme, dokonca aj sestricka volala dalsie dni ako sa to vyvija. Za nas maximalna spokojnost.

hsara99
7. okt 2021

@niki18q1 my sme dr. mora skúšali v marci a nevzal nas. Teraz mame Margetakovu ale niesom vôbec spokojná 😔

gabika252
7. okt 2021

@niki18q1 ja mám naopak s Dr. Drdulovou len dobré skúsenosti.

niki18q1
autor
7. okt 2021

po nejakom hľadaní, obvolanavaní sme sa nakoniec dohodli s MUDr. Jarabkovou.
Našla som na FB v skupine dosť odporúčaní, tak snáď bude spokojnosť. Ak budem môcť povedať aj svoju skúsenosť rada ju posuniem ďalej ;)