Pekny deň, viete mi prosím odporučiť ku komu ísť s malým bábätkom (2 mesiace) na neurologiu a kde robia takym malým deťom sono brušnej dutiny ? Ideálne v Trnave ale môže byt ak okolie pripadne Bratislava 🙂
Neurológia detská v TT - Pobiecka v nemocnici, Holovičova na poliklinike a Pivoluska na Kalinčiakovej. Sono brucha skús si zavolať na polikliniku kde majú zobrazovacie prístroje a robia tam sono, CT a iné
https://www.izd-tt.sk/kontakt/
Mne tam tiež robili, no neviem ako je to s deťmi ale toto by ti mal povedať pediater kde sa treba objednať.
@nikpa Dole na poliklinike robia sono aj babatkam, len sa treba objednat a na recepcii povedia, ze 3 hod.pred vysetrenim nema jest, ale u babatiek to nie je velmi realne, co mi povedala aj doktorka, ze naco mi to hovorili... inak objednali nas, ze mame prist asi o 9.30 alebo skor/neskor ako nam to vyjde a necakali sme dlho, zobrali nas dnu hned ako vysetrili predchadzajuceho pacienta, takze super 👍
V Pn sukromna neurologicka v Hendi centre,odporucam. Sono bruska vacsinou na gastre