Dobrý deň, prosím Vás poraďte mi dobrého logopeda v Trnave pre 2,5 r. Dieťa. Začalo sa zajakavat. Ďakujem
@adiacik tak logoped sa nerieši až od 5 rokov .Deti s problémami sa riešia už od troch rokov .Tam sa robia aj ďalšie vyšetrenia,aby sa určila diagnóza.Sama som si tým prešla u syna.Tuez sa zajakaval,potom sa pridala dyslalua,poruchy učenia.Ale zvládli sme všetko,dokonca aj vyštudoval.My sme chodili dr.Smatralovej a veľa nám pomohli aj v DIC na Čajkovského.Ale určite by som to neodkládal,čím skôr sa rieši,tým lepšie.Moj syn je už dospelý,tak neviem ,či tie zariadenia ešte fungujú.Ale určite poradí niekto,kto to rieši v sucasnosti
Kamaratka chodila s dcerkou do hotela Inka.mala sa zacala zajakavat ked ju posriabala macka..my chodime do centra reci na Herdovom namesti.ale mame iny problem..a ja ako dieta som chodila k doktorke Horakovej na polikliniku tiez kvoli zajakavaniu.skus si pobehat kto bude ochotny vas vobec zobrat..
@miranda23 chodila som k nej ako dieta moj problem vyriesila.s dcerou som potrebovala nie napravit poruchu ale vystavat rec od zaciatku a s tym mi nepomohla boli sme tam 2x a potom sme presli inde.nechcem Vas odradzat lebo vela detom pomohla ved skuste par krat ist k nej mozno Vam pomoze.my sme potrebovali a hladali nieco ine...
@miranda23 v prvom rade, u tak malých detí je to častý jav, ktorý prejde. Deti chcú niečo rýchlo povedať, mozog pracuje rýchlejšie ako ustocka, tak sa to stáva. Ak to chcete predsa len riesit, treba ísť k obvodnej, ktorá musí vypísať vymenny listok avšak logoped sa väčšinou rieši až okolo 5 rokov života dieťaťa.