Dentálna hygiena - Trnava

mimusina
26. máj 2023

Ahojte,
prosím kde v Trnave robia dentálnu hygienu a neobjednajú ma za pol roka + hľadám ľudský prístup za rozumnú cenu - ďakujem krásne.

krasomira
26. máj 2023

@mimusina odporúčam Tatianu Javorovu, je precízna s váži si svojich zákazníkov.
https://m.facebook.com/zubnahygiena

mimusina
autor
26. máj 2023

@krasomira máš osobnú skúsenosť? cenovo koľko prosím stojí? ďakujem.

krasomira
26. máj 2023

@mimusina ano, chodíme celá rodina, je úplne laskava aj k deťom. Všetci sme spokojní, je precízna a milá. Dokonca sa raz za pol roka pripomenie smskou že, ak chceme tak je ideálny čas sa objednať na hygienu. Cenovo naposledy tuším 45 eur.

mimusina
autor
26. máj 2023

@krasomira fakt aj deti? to je super a za aký čas objednáva? potrebovala by som čo najskôr🙂

krasomira
26. máj 2023

@mimusina no nás vždy tak do týždňa, max. dvoch objedná. Cena za detskú zubnú hygienu bola tuším 20 eur. Veď vyskúšajte zavolať. Tel na ňu je 0903279462. Ak náhodou neberie telefón, tak preto že akurát robi, ale väčšinou zavolá spat. Zatiaľ každému komu som odporučila bol spokojný.

krasomira
26. máj 2023

@mimusina ordináciu má v poliklinike, ale upozorňujem že ona je čisto dentálna hygienicka, čiže sa venuje len dentálnej hygiene a bieleniu zubov. Kazy neopravuje.

agata2111
27. máj 2023

@mimusina aj ja odporucam p.Javorovu...na deti je uzasna... paci sa mi, ze robi do neskoreho vecera