Coco kaderníctvo - City Aréna Trnava

180312
30. apr 2021

Dnes som bola v city arene v kadernictve coco. Najväcsi omyl v mojom zivote! Uz nikdy viac a nikomu neodporucam! Kvalita sluzieb katastrofa a cena este väcsia! Nechala som tam 95€ za farbenie vlasov kde mi kadernicka nechala zaspinene neocistene celo od farby, tzv. balayage kt. nebola vobec videt(zosvetlenie vlasov) a zastrihnutie 3 cm vlasov do rovna. Nieco neskutocne! Hodnota neprofesionalnej sluzby za 5 €! Velke sklamanie! Najhorsie kadernictvo v Trnave!

bavlnka92
1. máj 2021

bola som minulý rok v januári. tiež katastrofa. výsledok sa ani omylom nepodobal na fotku čo som ukazovala. chcela som zarovnať vlasy odstrihla ich došikma a o niekoľko centimetrov viac než som chcela. ani do gumičky sa to nedalo schovať čo to nedržalo.

lelluska
1. máj 2021

@180312 tiež som tam chodila istú dobu. Robia tam aj šikovne baby, ale mne strašne vadilo, že tam proste makaju na kvantitu:/ vždy si veru dve zakaznicky naraz, jednu farbí, druhu umýva..raz mi povedala, že mi vlasy len “presusi” lebo na fukanu nema cas..skoda toho, lebo ako hovorím, robia tam aj šikovne mile dievcata. Za tie peniaze pre mna zial nedostatočný servis, preto tam už nechodim.