Citlivý zubár v Trnave

mama4444
21. máj 2021

Je v trnave nejaky zubar ktory si svoju robotu urobi 100% a he citlivy jemny a pouziva tu novu malicku rychlu bezbolestnu injekciu prosim Vas ?

anitka_4
21. máj 2021

Neviem s istotou, ci používa tu malu injekciu, ale ani raz ma injekcia nebolelo (dávam si pichať zakaždým, pretože som mala paničky strach po mojej starej zubárke a roky som potom kvôli strachu nechodila k zubarovi). Ale som nadmieru spokojná so zubarom vo VIP Family dentistry na Vajanského. Je to ale súkromná ambulancia. Robia tam traja ukrajinskí zubári. Budem ich navždy široko ďaleko vychvalovat, pretože takýto prístup som doteraz nikdy nikde nezažila. Všetko vysvetli, povie co robí, robí to precízne a hlavne bezbolestne. Nikdy ani náznak nejakych nepríjemných poznámok... Nemala som naozaj jediný problém a úspešne som sa zbavila strachu, dokonca si dovolím povedať, že tam chodím rada. Ak si nie si istá, skus si dohodnúť vstupnú prehliadku. Prvé sedenie ti popozera každý zub zo všetkých strán, urobia RTG. A postupne vysvetli co bude potrebné spraviť. Ja som fungovala neskôr takým štýlom, ze som chodila každý mesiac a koľko € som mala k dispozícii, za toľko mi urobil zuby. Napr keď som mala bokom 150€,spravil mi v tej sume, co trebalo. Vždy mi vedel dopredu povedať, čo ma čaká nabudúce a koľko € ma to cca bude stáť.

mama4444
autor
21. máj 2021

@anitka_4 dakujem velmi velmi velmii pekne !!!!🙂)))

anitka_4
21. máj 2021

@mama4444 za malinko 😊 teraz to po sebe spätne čítam a mobil mi to všelijako pozmenil, tak dúfam, že to bolo zrozumitelne napísané . Daj potom vedieť, ake mas z nich dojmy, keby sa pre nich rozhodneš 😊