Ahojte, chcem sa spýtať alo to prebieha nakoľko som 9 tt po porode s stále spinim. Dok povedala že treba vyčistiť zostalo mi tam vraj 8mm sloznice. Moja otázka ale je čo s dcérou ktorú kojim? Ako dlho tam musím byt? Robili vám to niekomu v tt ??
Podľa mňa to bude klasická kyretáž. Ráno prídeš, urobia ti zákrok, poležíš a podvečer ideš domov. Robia to v celkovej anestéze....mne odporučili 24h po zákroku nekojiť. Moja malá mala vtedy už 16m, tak som ju rovno aj odstavila, ale ty si budeš musieť odstrekovať mlieko a malá bude na umelom ten deň. Potom nabehnete nazad 🙂
@horskaholka Súhlasím so všetkým. Mala som to presne takto rovnako - dva týždne po prvom pôrode, sekciou. Nakoľko to bolo aj po druhom pôrode nutné znova robiť, tak už si ma nechali v nemocnici aj cez noc, ale bola som výnimka kvôli tomu, že sa mi znova to isté zopakovalo a zase dva týždne po pôrode. Akurát to bolo na strednom Slovensku a nie v TT. Deti boli doma s manželom vždy, ale navrhli mi, keďže to bolo do 28 dní ich veku, že mi ich "postrážia" na novorodeneckom oddelení, ale to som odmietla, keďže doma lepšie.
Mne robili ked mal maly 8t. Rano som sla zobrali krv atd , potom neskor ma uspali kyret trva par min mozno 10. Priviezli ma naizbu 2h som polezala a o cca 15tejn som sla domov. Mlieko som si odsala asi 2x a potom som uz kojila
Ja som sa po druhom pôrode čistila 12tt ešte doktorka na kontrole povedala že je to ok že tam mám nejaký zvyšok ale netreba kyrwt nasadila som čaje a teplu vodu a nejak sa to samé vyčistilo.. lebo som mala aj bolesti podbruška... to som mäkká aj v nemocke po pôrode injekcie!
Ja som dnes 2mesiace od porodu sekciou a stale sa cistim a plne kojim od porodu. Par dni nic, potom 1-2dni spinim, potom zas nic. Dr. mi pichol injekciu minuly tyzden, nerozbehlo sa, bola som aj v nemocnici , prednosta povedal, ze mam prist ked mi nabehne cyklus, ze by sa to malo samo docistit. Zajtra mam kontrolu, ci to aspon pomaly ide, tak uvidim