Chodíte plávať do Klub kvapka?

simapincekova
2. okt 2020

Dobrý deň je tu niekto kto chodí plávať do klubu kvapka na Milkiho ulici? Chcem sa spýtať ako je to tam s parkovaním a keď sa ide dnu ci sa zvoní alebo ako. Ideme prvý krát plávať tak ak by mal niekto info aj ako prebieha prvá lekcia plavania tak by som bola rada ak poradíte. 🙂

olino17
2. okt 2020

@simapincekova su tam vyhradene parkovne miesta (dostatok pre vsetkych) hned pred budovou alebo vedla na parkovisku, zazvonis na zvoncek pri brane, otvoria ti, zmeraju teplotu, vyzujete sa a odprevadia vas kde sa mate vyzliect. Vyzliekas sa do plaviek a babo do plienkyČ, na bazen si zoberes so sebou veci do takeho vedra (das si tam sprchovy gel/mydlo, cistu plienku, plavky pre babo, osusku), potom vam povedia aby ste vsetci sli naraz do bazena (ukazu kadial) a tam sa osprchujete, pomozu ti obliect babo do plaviek a sup do bazena a tam uz len pocuvas co ti povie instruktorka. Potom ked doplavete.vyjdes von, das dole plavky, osprchujete sa, das plienku, utres babo a ides do sauny na chvilku a potom sa obliect do satne. Potom idete do aklimatizacky kde sa moze napapat alebo pohrat (hlavne sa tam aklimatizuje zntoho tepla do chladnejsieho prostredia) a tak prec...

olino17
2. okt 2020

Ak nemas plavky, bud das plienku na plavanie + na to nejake nohavicky plavkove alebo si kupis u nich plavky co je dost pohodlne, lebo pod tie neoprenove plavky uz nejde plienka.

bavlnka92
2. okt 2020

vyhradené parkovisko je na ulici R.Dilonga hneď "cez cestu". zazvoníš na bránke, ja som vždy meno povedala a čo chceme :D na prvej hodine vždy pomôžu, a potom po každej kým sa človek dostane z plaviek a oblečie 🙂 treba mať uterák, po plávaní sa ide aj na chvíľku do sauny (ak teda chceš, nie je to povinné). mne pomohlo nosiť obľúbenú hračku kým som sa ja obliekla tak ho zabávali s ňou.

simapincekova
autor
2. okt 2020

@olino17 super ďakujem pekne za info. A áno mam v plane kúpiť tie ich plavky aj mne sa to zdá byť lepšie 🙂

simapincekova
autor
2. okt 2020

@bavlnka92 ďakujem 🙂🙂

snazilka_bio_mamka
2. okt 2020

Bože....a ja čítam že Klub Kvapavka 😖

simapincekova
autor
2. okt 2020

@snazilka_bio_mamka nie kvapka. Ale zasmiala som sa 🙂😀

simapincekova
autor
2. okt 2020

@olino17 este otázočka môžem prísť rovno v plavkách oblečená alebo nie?

olino17
2. okt 2020

@simapincekova ano samozrejme, aj my tak chodime, uz sa len vyzleciem

simapincekova
autor
2. okt 2020

@olino17 ďakujem 🙂

olino17
2. okt 2020

@simapincekova nie je zac 🙂

anna310
7. okt 2020

Paci sa Vám v kvaple, ja zvažujem že by sme sa prihlásili ale je aj delfín, kde je lepsie?

olino17
8. okt 2020

@anna310 okrem Kvapky a Delfina je este Zlata rybka... s druhou pravdepodobne pojdeme inam a nie do Kvapky... pocas korony zasadne klesla uroven Kvapky (z nasho pohladu)

anna310
8. okt 2020

@olino17 a kam máš v plane ist? O zlatej rybke som nevedela.

olino17
8. okt 2020

@anna310 zlata rybka je vlastne stary bazen kvapky. Teraz je to novootvorene, ale bazen je suprovy

olino17
8. okt 2020

@anna310 a asi do zlatej rybky, i ked aj delfin je fajn, ale v rybke to uz pozname

gabu_lienka
12. okt 2020

@olino17 ako zasadne klesla uroven? Co bolo predtym lepsie?

olino17
13. okt 2020

@gabu_lienka kvapka mala 2 bazeny - pre male deti na Milkina a na Slnecnej. Na Slnecnej ten bazen je teraz Zlata rybka - velmi dobry bazen + priestory. Na Milkina da tlacil moj skoro 3 rocny v bazene s ostatnymi detmi az do konca tohto leta.
Namiesto toho velkeho bazena na Slnecnej maju bazen v Empiri kde je to tak odvetrane, ze byva zima, pri skrinkach máo priestoru, nevies sa prezliect, nevies ich zamknut....bazen s chlorovou vodou, ziadna voda prisposobena detom (slansia bez chloru), maly tam chytil za kratku dobu 2 virozy. Prihlasili sme sa vylucne k jednej instruktorke a nikto nam ani len nedal vediet, ze budeme mat druhu, asi tu najhorsiu moznu alternativu pre nas... lebo kolkokrat sme boli na jej nahradkach alebo mala letny kurz s nami alebo aj teraz tento kurz, nezaujima sa o deti, pozera len na hodinky, vytipuje si 2 deti s ktorymi plava, robi aktivity a na ostatne kasle. O tom, ze rozprava tak potichu a este v empiri je este aj zla akustika a huci tam a nic nepocujeme, nebudem ani pisat.... proste jedno sklamanie