Dobry den, ako sa vam byva v obci? Je vhoda pre mladu rodinu s detmi? Skola, skolka, dr?
Hlavne ma zaujima aj dostupnost do Ba a Senca a dochdzanie za pracou.
Dakujem🙂
ja byvam v Ciferi.Do školy sa chodi do Cifera a chodí školský autobus. Na Páci nie je ani školka ani škola a ani lekár. Bol v Cíferi ale ten sa odišiel do Trnavy. V Ciferi máte všetko,škola,školka,obchody,pošta. Vlakové spojenie do ba je super, do Senca tak isto ak používate auto.
Tak boli sme kuk, v tej novej casti kde sa stavaju domy je dialnica za mimi a dost to pocut, stretli sme ludi co tam uz byvaju
Ja som žila v Ciferi 34 rokov, Cifer je topka na bývanie, všetko po ruke, teda okrem doktora pre deti.. na Paci naozaj bez auta nič moc, všade treba dochádzať.. v Ciferi je takisto nová štvrť, ale ďaleko od centra, bez auta tiež zle .. Pac ma síce kupalisko, ale inak nič.. a áno, nenávidím tu križovatku na rázcestí celý život, aj keď ju viem naspamäť, vždy mám strach a obrovský rešpekt
@21021996 Ahoj, nebývam v Cíferi, ale mám tam blízku rodinu. Škola aj škôlka bez problémov, detský lekár jeden z najlepších na Slovensku. Obec má výbornú občiansku vybavenosť, porovnateľnú s menším mestom. Čo sa týka dopravy, do Bratislavy je dobré vlakové spojenie, hoci z Páca je to na stanicu pomerne ďaleko. Ale zrejme sa aj tak pýtaš na cestovanie autom, tak v tom veľmi neporadím, chodíme tam síce často, ale nie v časoch dopravnej špičky. V každom prípade si myslím, že do Senca by nemal byť problém.