Ahojte žienky, je tu niekto kto býva v Zavare? Ako sa tu žije hlavne kvôli cudzincom. Zvažujeme kúpu bytu v Poliankach, ale počuli sme, že tam bývajú hlavne cudzinci a spoluobčania. Vraj tam bývali kedysi aj časté výjady polície. Zmenilo sa to k lepšiemu alebo?
@bohdanka_7 A čo sa týka obce, úžasní ľudia, starosta, komunita. Celkovo kultúra a obec ako taka. Nemám čo vytknúť. Lepšie som nikde nevidela.
@bohdanka_7 aj my sme tam zvažovali ja by som tam osobné nešla kedysi bol Zavar top lokalita ale teraz ozaj chod iba cez deň sa tam prejsť koľko potmavsich tam chodí ulicami ale zas môžu byť slušny.Mna to ale odradilo .
@bohdanka_7 moja sesternica býva už dlho, je spokojná - no nežije v tých bytovkách 👍
Ja mám novú RK v Trnave, no zatiaľ sme s klientmi neriešili Zavar - i keď viem o pani čo tam chce kúpiť RD
My sme tam bývali a boli sme spokoní. Ale tak ja som sa tam extremne nepremávala cez deň a keď už tak s vlčiakom, čiže skôr sa báli ostatní ako ja.😂 Presťahovali sme sa kvôli psíkom a babätku nakoľko byt nám bol už malý.
Pekný večer, čo hovoríte na porondu (polianky)? Je to už lepšie co sa týka obyvateľov tejto lokality?
@bohdanka_7 Bývame na Poliankach a je to tu super. Byty sú tu prerobené a o starej poronde ani nevieme. Ale teda, do tejto etapy novej by som nešla. Tie prve sú super.