Aktivity pre 1,5-ročné deti - Trnava a okolie

18. okt 2024

Ahojte, su v trnave pripadne bližšom okoli este nejaké iné centrá ktoré ponúkajú aktivity pre takto malé deti ?
Chodíme na plávanie, na cvicenie do troch sisiek tam majú aj volne santenie to využívame tiež. Sisidielko je za nás hruza tam už nepôjdeme. Je este niečo iné? Kludne niečo kde sa treba tiež prihlásit, hladam nejaké možnosti aktivít na toto prichádzajúce chladnejšie obdobie 🙂 ďakujem za tipy

gabika252
18. okt 2024

Ja asi nepomôžem ale môžem sa spýtať prečo je sisidielko hruza? Uvažujem že tam s deťmi pôjdem, ale tak teraz neviem 😁

bavlnka92
18. okt 2024

@gabika252 boli sme tam 1x skôr mi prišlo že je to určené pre menšie deti ale teda jačania a búchania tam bolo nad rámec normy..

sunnyday216
18. okt 2024

Teraz je na pešej zone nova montessori herna ale tusim sa treba nahlasovat dopredu 10 eur na hodinu

sunnyday216
18. okt 2024

Pripadne aj materske centra maju rozne aktivity pre deti ..tiez montesori,spievanky,je tam herna..trmavske materske centrum

autor
20. okt 2024

@gabika252
@bavlnka92 no jačanie a búchanie je podľa mna očakávané keďže sa tam chodia vyšantiť deti 😃 ale za mna je tam špinavo boli sme tam už asi tak 10x ale stále mi to tam prišlo špinavé čašníčky tam toho vela nenarobia preto radšej chodíme do troch sisiek tam je vždy čisto, príjemný personal, aktívne obsluhujú funguje im to tam peckovo len syn to tam ma uz veľmi obkukane chcela som nejaku zmenu 😃

bavlnka92
22. okt 2024

chápem, no je aj rozdiel ak sa rodičia o tie deti zaujímajú alebo ich len "vypustia". zostávajú len tie materské centrá, nejak toho veľa už nezostalo..