Ahojte neviete náhodou ako to funguje u mudr Holovičovej? Poslala nás tam obvodná s 3mesacnym synom a povedala ze sa objednava cez internet ale tam mi ukazuje ze všetko obsadene. Potrebujeme to čím skôr. Keď tam zavolám ráno objednajú nás aj cez telefón? Ďakujem
@simapincekova telefonicky nie je problém sa objednať. Dá sa dohodnúť deň aj čas
@aezakmi ďakujem tak ráno tam zavolám.
A ak sa smiem spýtať prístup sestričky a doktorky aký bol?
@simapincekova my sme tam išli so 4 mesačným synom má menšiu cystičku v hlavičke tak sme boli na kontrole . A ja som bola spokojná . Aj sestrička aj doktorka sú v pohode . Nemala som žiadny problém 🙃
@aezakmi nás zas poslali kvôli oneskorenemu vzpriamovaniu hlavičky tak radšej takto dopredu zistujem. Ďakujem pekne za info 🙂
@simapincekova nie je začo 😊 prajem všetko dobré
@simapincekova my sme sa tiež objednávali telefonicky. Sestrička v pohode az na to ze sa 2 mesačnemu nedonosenemu synovi prihovarala tvárou v tvár asi na 5cm v chrípkovom období, co bolo maximálne nevhodné. A lekárka uplne mimo, neodporúčam. Boli sme tam s tym, ze syn s hlavičkou uprednostňoval len jednu stranu.
@simapincekova Ahoj nedávno sme tam so synom boli a objednali sme sa telefonicky.