Ako idete riešiť parkovanie v Trnave?

bibasc
5. aug 2024

Ahojte, ako idete riesit parkovanie v TT ak tam dochadzate za pracou? Budete si platit tu rocnu parkovaciu kartu? Mne sa zda 600€ dost vela rocne, alebo 220€ kazde 3 mesiace. Zamestnavatel to neriesi, blizko pri praci sice bude aj zona B ale tam sa budu hrnut vsetci trnavcania aby parkovali zadarmo. Autobus mi nateraz nevyriesi nic.

veronika_sk000
5. aug 2024

@bibasc muz parkuje v B-cku, ideme riesit parkovaciu kartu s rocnym predplatnym parkovneho

bibasc
autor
5. aug 2024

@veronika_sk000 teraz este mozno ma miesto volne, ale ak spoplatnia celu tt tak bude problem

bibasc
autor
5. aug 2024

@veronika_sk000 mna stve aj to, ze ak si uz tu kartu kupim, nikto mi negarantuje ze to miesto aj najdem

nikpa
5. aug 2024

@bibasc záleží aj od toho kde chceš parkovať. Sú miesta, kde nájdeš určite voľné, hlavne v čase keď je väčšina ľudí v práci. No ale sú aj miesta, kde je práve v takom čase problém. Skus upresniť lokalitu.

anesim
5. aug 2024

@bibasc prednadrazie, lincianska, koniarekova ....( stale ich ulic viac, kde sa neplati ako kde sa plati) nie su spoplatnene, a ktovie kedy budu. Teraz od 2.9 ma platit nejake nove vzn, kde sa znizuju ceny za viachodinove parkovanie.
Ja toez ked idem do prace, tak chodim skor kvoli parkovaniu, stacilo by mi na 7.30 a chodim na cca 7.00-7.10, aby som zaparkovala na B. Po 7.30 sa najde sem tam nejake miesto, kedze B je pri strednej skole a parkuje tam dost studentov.

veronika_sk000
5. aug 2024

@bibasc tak moj parkuje pri relaxe na tom zachytnom parkovisku a zbehne do mesta len, tam snad volne bude, v inych zonach to moze byt problem, on by to kartou asi ani neriesil, ale uz sa mu velakrat stalo, ze zaplatil parkovne, platba sa normalne strhla a dostal pokutu aj tak, tak im tam bol ukazovat pohyby na uctoch, ze fakt to zaplatil 🤦 otrasne cele

bibasc
autor
5. aug 2024

@nikpa prednadrazie, ani v najhorsom sne by mi nenapadlo, ze tu budem volakedy platit parkovne 🤦🏾‍♀️ keby som nemusela vodit deti do skoly, tak by som sla busom. Idealne by boli nejake zachytne parkoviska, ale uz vidim ako sa na to vykaslu.

nikpa
5. aug 2024

@bibasc na prednádraži budu Bčkove parkovacie miesta myslím, že na Lomonosovovej. Kvôli tomu novému športovému areálu co idú robit na Kornelke hneď vedľa. Videla som ten plán len si to presne nepamätám. Ale malo by sa to realizovat toto leto tak predpoklad, že čoskoro.

macatt
5. aug 2024

Skús popozerať realitky, ponúkajú parkovacie miesta, cenovo to bude podobne, ale je tam aspoň záruka, že zaparkuješ.. moja kamoška má v botanike za 30€/mesiac

macatt
5. aug 2024

A ešte je spôsob, pokiaľ máš auto súkromne( nie firemné auto) tak nájdeš niekoho, kto nevyužíva možnosť parkovania prvého auta za 1€, alebo druhého auta za 300€ a urobíte si splnomocnenie, že on je splnomocnený užívať tvoje auto a tým dostaneš to parkovanie na jeho adresu. Má to pár známych urobené🙃

macatt
20. sep 2024

Ja sa len opravím, že druhé auto 99€/rok