Trosku divna otazka ale..
Je tu niekto z Trnavy?
Ak ano nepoznate nejaku 12 poschodovu bytovku ktora sa nezamyka? Rada by som zacala.cvicit chodenim po schodoch ale byvam v rodinnom dome a neviem kde inde tie schody najst🙈 a je to legalne ist do cudzej bytovky si par krat vybehnut na 12 poschodie a ist odtial prec? 😅😅
Myslím, že Ťa majitelia bytov pošlú do "kelu".
zájdi do Ba...tam máš 15 poschodové...😉
@deti95060810 väčšinou sú už všetky vchody na čip, kedysi boli pootvarane brány...
@marcellka32 to máš pravdu...😉
Do bytoviek by som nešla, ale v nejakej budove ako sú napr. polikliniky alebo nejaký úrad môže ísť pešo aj na 4 poschodie a naspäť a znovu. Keď nešiel výťah tak som išla na zubné na 4.poschodie pešo a naspäť.
@viestta no praveže nechcem aby ma pri tom ludia videli🥺
Vas rodinny dom nema poschodie?
Ak hej, tak si vybehni dvadsatkrat hore dole doma.
Lebo keď budeš niekomu behať po bytovke, tak ta neuvidia. A nevyhodia von za golier. Alebo nezavolajú mestských. To ti stojí za to 🤦♀️
My mame v meste 13-poschodovu nemocnicu napriklad...
skus v city arene od spodneho parkoviska po vrch, malokto ide z parkoviska hore po schodoch, všetci cakaju na výtah, schody sú prazdne.
Na hlinach z jamy (novy gympel) k arkadii. Alebo pri spartak zs. Od Zimaku k hotelu je 40 schodov. Kedysi tak maly hokejisti trenovali
Ono, legalne to je, ale kedze je v bytoch dost ludi citlivych na lomoz po schodisti, ti by ta hnali, ze vonku si zabehaj po schodoch. I futbalisti si takto zabehaju vonku po schodoch a nik im to nevytkne.
Ahoj. V staničnom parku skoro na konci ako sa ide k Depu je lávka cez železnicu, ktorá spája prednádražie a taz - ku. Je to vonku a nikomu to nebude prekážať,môžeš behať🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️ koľko chceš 😊
Zaujímavý nápad. Škoda, že nie si zo Žiliny, naša bytovka má síce len 7 poschodí, ale sused vypustí dogu a pri pokuse uniknúť jej určite schudneš.