Dobrý deň,kde v TN je zubná pohotovosť a do ktorej hodiny?dakujem
@joesvk ďakujem pekne
@jankamiskomy3 U.S.Center je pohotovostná do 19.00 hod. Treba prísť a zahlásiť sa na recepcií najneskôr do 17:00 hod. (ak ide o dieťa urobia výnimku) poplatok za pohotovosť je 25€ a zvyšok platíš úkony podľa cenníka. Pokiaľ si ich pacientom pohotovostný príplatok neplatíš. Sobote-nedeľa a sviatky je pohotovosť hore v poliklinike na Juhu od 8-14 hod.
@alenah31 ďakujem
V živote nikdy uz do U.S Center
@saska112 bolel ma zub, vyvrtal mi ho a neviem co tam všetko robil, že už by nemal boliet, to bolo v piatok...v pondelok co som sa už nemohla dočkať po víkende som tam išla, ze ma to boli...bol tam taky mladý kuká na zub, že no co s tým spravíme, podotýkam pýtal sa sestričky...niečo mi tam zbrusil, co samozrejme nebola príčina lebo ma bolel zub vovnutri...a po odchode si pýtali 50€..taky cirkus som tam spravila že, mam platiť za niečo co mi poriadne nespravili prvýkrát a druhy krát to bolelo rovnako...tak velkodusne mi to nedal za 50 ale za 30....a to nehovorim o tom ze vždy som bola u niekoho iného.. ked to bol aj rovnaký úkon nikdy som nebola u toho istého..bola som tam asi 4x a nikomu neodporúčam....najdrahší zubar v TN a prístup a odbornosť ziadna
@simona082 a hneď mi chcel robiť mostíky a chrániče na zuby aby som si u neho kúpila lebo to vo fitku treba...no už vtedy mi to bolo podozrivé...zubar co mam teraz mi namiesto mostíka spravil plombu za 70€ namiesto mostíka co mi hentam chcel robiť za 800€...a zub drží doteraz a to je uz 2 roky
@jankamiskomy3 google