Zubná klinika Flow

xqwertyx
1. júl 2024

Ahojte mate skúsenosti s touto klinikou?

7kikuska7
1. júl 2024

@xqwertyx chodím tam raz som bola u doktora super a raz u mladej doktorky s tou som nebola spokojná. Je možné vybrať si lekára.

xqwertyx
autor
1. júl 2024

@7kikuska7 môžem sa spýtať preco si nebola s lekárkou spokojná? Som objednaná k nej

7kikuska7
1. júl 2024

@xqwertyx píšem spravu

lenush9
1. júl 2024

Ja som tam sla robila implantat a rovno som sa tam dala aj prehodit od ineho zubara, zatial spoko.

xqwertyx
autor
1. júl 2024

@lenush9 a ku komu z nich chodíš ?

lenush9
1. júl 2024

@xqwertyx porubsky

37zuzka
1. júl 2024

Ja som tam začala chodiť od tohto roku. Už som tam bola viackrát a spokojná som bola zatiaľ.

xqwertyx
autor
2. júl 2024

@37zuzka môžem sa tiež spýtať ku ktorému zubárovi chodíš?

37zuzka
2. júl 2024

@xqwertyx chodím k zubarke, zatiaľ som bola len u nej tak neviem porovnať, ale som tam spokojná

arexka
4. júl 2024

Chodim zubarke a pristup je super su mily ceny maju vysoke. ...ja som si potrebovala ale dat dokopy zuby tak som tam ostala

mirka11333
8. júl 2024

@arexka ahoj. Aké ceny sú tam prosím Ťa? Rozmýšľam, že tam pôjdem. Len o neviem prestaviť koľko u nich ošetrenie asi stojí. Ďakujem

7kikuska7
8. júl 2024

@mirka11333 ja som platila za DH 60€ a za vypln 100€

arexka
9. júl 2024

@mirka11333 no za kaz okolo 100€ platievam a to je vlastne aj jedno čo robia okolo 100€ sa plati aj ked mi trhali korene ..dentalna stoji 60€ 115€,120€ a tak raz som platila 150€ to mi bielila predny mrtvy zub na viac krat asi to bolo drahšie lebo je to esteticke nie že ide o kaz ..neviem ako to maju nacenene ale no drahé ja som si to davala postupne každý mesiac jeden dva zuby a to som na rodičaku ale nechcela som prísť o zuby mala som panicky strach zo zubarov ale oni maju super pristup a pred ošetrením pichnu inekciu vždy tak to bolo hlavne pre mna ze bez bolesti i keď potom celý deň strnute to miesto som sa nevedela ani najesť som rada že to mam za sebou chodila som tam i v tehotenstve

mirka11333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirka11333
9. júl 2024

@arexka Ďakujem Ti pekne za odpoved. Ja tiež peňazí nemám nazvyš. Asi by som to tiež riešila 1-2 zuby. Postupne. Ide mi hlavne o prístup. Keďže môj strach je veľký. Mám veľké medzizubné kazy na predných zuboch, až mi chyba až 1/3 zuba a krčkového kazy mám tiež katastrofálne. Hlboké a veľké. Neviem či by mi to dokázali spraviť :(

xqwertyx
autor
23. júl 2024

@mirka11333 tak ja už to mám za sebou aj s dcérou. Som maximálne spokojná. Boli sme u zubárky (aj k nej stále budeme chodiť). S takýmto prístupom som sa ešte nestretla. Všetko vysvetlila, aj na RTG vsetko poukazovala a vysvetlila.
Áno síce dosť peňazí pýtajú, ale robia všetko pod mikroskopom. Mne povedala recepčná hned, že pokiaľ mám za minulý rok prehliadku tak za zub okolo 100€ a ak nemám prehliadku tak mám počítať ze tak 130-150€.
Zatial som tam bola len na prehliadke, ale odporúčam vsetkymi 10timi

mirka11333
23. júl 2024

@xqwertyx Tak ste zvládli 🙂 pôjdem určite aj ja. Takže kaz okolo 150€ a plus vstupná prehliadka a plus konzultácia? Alebo ako to tam je ? Snáď nedám za jeden kaz , prehliadku a konzultáciu cez 200€ ☹

arexka
23. júl 2024

@mirka11333 ja keď som bola na prvej návšteve spravili mi rengen celej pusy a teda doktorka mi to ukazala na počítači co vsetko je zle a musi sa porobiť a platila som 30€ za tej rengen len to mi spravila aj preventivnu prehliatku akoby ..ja som predtym nebola roky na preventívnu..100€ som platila až na ďalší raz keď mi opravila zub...a som rada že chodim doktorke je mi sympaticka pristup je super bala som sa lebo tiež som mala zuby v hroznom stave. A teraz ich mam krasne zdrave biele a nehambim sa usmievať 🙂

xqwertyx
autor
24. júl 2024

@mirka11333 prvýkrát len prehliadka +RTG, to som platila 90 €, z toho 60€ bol RTG a 30€ prehliadka (keďže som nemala prehliadku minulý rok).
A potom ma len objednali na ďalší termín. Takže koľko budem platiť za opravu kazu to budem vedieť až v septembri. Tamto mi vravela len recepčná.
Ale chodi tam švagriná a ona mu vravela ze vždy platí 90€, či jej robí predný, zadný, pravý, ľavý, hocijaký zub, vždy platí 90€ (ale teda vždy ma aj injekciu, ale aj ju chce)