Ahojte mate skusenost so zubarom Bažikom? Alebo popripade niekoho mi mozte odporucit dobreho ktory prijma novych pacientov? A aby bol aj prijemny k detom
.
@maja1504 on robi len cez poistovnu union ze?
@daniela.ho fuha. To vazne? Takze ten cennik co tam ma plati len pre union?
@lokorave to netusim, ja len viem ze robil bez poistovni ale najnovsie ze zacal uz aj cez union. Ze ine poistovne s nim nemaju zmluvu.
Ahoj ja mám zubára Bažíka môžem odporučiť. Aj ceny ma prijateľné. Nato ze nema žiadne zmluvy s poisťovňami. Prístup dobrý všetko vysvetlí.
@daniela.ho myslim,ze spolupracuje len s Unionom. Ale ked ho porovnam z mojou byvalou dr,tak ceny ma zhruba rovnake a to ona spolupracovala so vsetkymi. 🤷♀️
@lokorave áno, mám🙂 Odporúčam ho na 100%👍
@lulua22 keď bude bolieť, tak už bude zle. Každý pokazený zub sa má liečiť ☝️
@lulua22 to píšeš o Ramzim, že nechce riešiť kazy na mliecnych stoličkách? Lebo dcerka mala kazy, najskôr jej to zaplomboval, ale plomba vypadla a potom len rozvrtal zub a malú nechal chodiť s hnisavymi a bolestivymi fistulami, čiže zápal. Zuby sa upchavali jedlom, dcerka nechcela nič jest. Chcela som, aby jej vyplnil kanáliky a zaplomboval, zuby by sa dali zachrániť. Nakoniec to bolo v takom stave, ze som bola na konzultácii inde, už bolo neskoro na záchranu a museli ísť von. Všetci ho vychvaluju, ale asi len do chvíle, keď netreba nič riešiť. Stále naberá nových pacientov a keď som volala o termín, tak odpoveď, termíny nie sú. Prídete, budete čakať a zaplatíte za urgentne ošetrenie.
Dobrý deň chodíte niekto k mddr. jaroslav bažík-kovi? Odporúčate alebo nie ? Keďže nemá zmluvu zo žiadnou poisťovňou tak všetko si hradím sama. Preto či je dobre a stojí za to
@sofia02
Dr Bažík má zmluvu len s union poisťovňou. Chodím k nemu a som veľmi spokojná.
Radšej dám zarobiť Slovenskému zubárovi ako nejakému arabovi.
@daniela303 ceny má aké? Napríklad za blombu alebo tak?
@sofia02 Mala som 2 malé kazy. Dal mi bielu plombu a platila som 60€.
@daniela303 a vydržala ? Nevypadla? Mám union takze snáď nebudem platiť neviem aké palky
@sofia02 Nevypadla 😁👍
@daniela303 ďakujem 😁😁
@lokorave toho dr.nepoznam, ale v Juzanke dr.Ramzi,viem ze berie aj deti a za mna prijemny zubar 🙂