Základná škola v Trenčíne

4. mar 2024

Ahojte. Chcela by som poradiť, odporučiť školu pre prvacku v Trenčíne. Zrejme sa budeme sťahovať a ja sa musím rozhodnúť kam dať dcérku. Nieje priebojna a má veľký problem si nájsť kamarátov i keď spoločenská je veľmi, no je introvertka. Je nejaká škola kde by ste deti vôbec nedali? Pozerala som aj školu pri TN, v Kubrej, celkom dobré ohlasy som na ňu počula. Ďakujem za každý názor

zuzu1304
5. mar 2024

Ahoj, kubra je časť Trenčína. Ale keď si ťažšie hľadá kamarátov, ja by som ju práve do kubrej nedávala, oni tam totiž urobia triedu školáčku zo skolkarskej triedy, tak že celý kolektív presunu do jednej triedy, čo znamená už dávno vytvorené kamarátske vzťahy do ktorých sa bude asi ťažko zaclenovat. Inak čo sa týka výučby tak som počula na kubru len samé chvály.

simona082
5. mar 2024

@zuzu1304 celý kolektív do jednej triedy určite nepresunú..je viac tried prváckych a vždy ich rozhádžu do viacerých tried.

lucy_ms
5. mar 2024

My ideme pravdepodobne dávať dcéru do súkromnej školy. Tiež je veľká introvertka a 20 a viac ďalších detí v triede s ňou asi nedá, resp. bude veľmi veľký problém.

zuzu1304
5. mar 2024

@simona082 dcéra chodila do kubrej do škôlky a celú jej triedu presunuli ako jednu prvacku triedu

simona082
5. mar 2024

@zuzu1304 to bolo ktorý rok?

lindesy
6. mar 2024

Ono vzdy zalezi najviac na ucitelke. My mame dceru v Kubrej a sme spokojni my aj ona. Je moznost prihlasit ju do triedy, kde sa matematika vyucuje Hejneho metodou - tam nebude cela trieda kolektiv zo skolky. Alebo ju mozte skusit otestovat, ci nie je nadana a bude v triede Aprogen, kde je max. 16 deti. Teraz v marci maju aj den otvorenych dveri, tak sa kozte ist pozriet, ako to v skole vyzera.
Nechcete skusit aj skolu blizko bydliska? Ze by mala kamosky blizko?