Dobrý deň ako oznamujú výsledky MRI? Prídu mi na mail? Ako dlho to trvá? Boli ste teraz niekto? Vo fakultnej
@gubcikova a ako je to najlepšie? Z osobnej skúsenosti? Ja som stresujúci človek, neviem či ma to nebude lej stresovať keď to pride mne 😂
Podla mojho nazoru by pacient nemal dostat do ruky/emailom popis takehoto vysetrenia. Zasadne by ich mal dostat osetrujuci lekar a nasledne o ich vysledku informocat pacienta.
Pacient tomu nerozumie a kazdy den sa tu objavi aspon jedna sprava so ziadostou o vysvetlenie🙄
@guudy anooo presne sa bojim že toto bude môj prípad 😄 vystresovaná jak blazen, prvé čo spravim bude že to odfotím sem 😄 ale keď si to dám len lekarovi … tá čakacia doba môže byť aj mesiac ..
Preto ma zaujima ako to riešia iný ludian
Ja som si prvé dala poslať k sebe , ale o 4 dni na to som išla k Neurológovi. Druhé išlo neurológovi, ale tam som mala termín o mesiac, ale medzi tým som išla zase s niečím iným čo našli na prvom MRI na endokrinologiu a tá žiadala aj to nové, takže som písala neurologičke nech mi ho pošle na email
Ja si dávam do emailu. Keď príde popis volám dr a dá mi termín.
Keď to posielali dr, tak som musela volať sestričke každý týždeň či to prišlo a stále bolo, že ešte nie.
Konkrétne v TN mne popis prišiel v ten deň, čo som pozerala jak puk.
Manžel bol v TT a jemu až za 6tyzdnov. Otec v TT 3.5tyzdna.
Keď to príde tebe aspoň vieš, že to už je popísané a máš pokoj.
Mňa sa vždy pýtali, aj v dotazníku to vždy bolo, ale vždy sa sestrička na mri aj spýtala ešte raz
@leveta v TN ste boli teraz niekedy? A išlo o MRI mozgu?
Mri mozgu, v júni som bola
@leveta a kolko to cca trvalo? 🙂) 20 min?
Fuu, už ani neviem. Ale viem, že termín som mala na 10.00 a zobrali ma dnu 11.25
Mala som si sebou dcéru, lebo som ju nemala kam dať, takže to bolo nekonečné čakanie 😂 a kázali 30min pred prísť. Vyplnila som formulár. Mali tam nejaký problém ale vtedy s pacientom predo mnou. Vôbec neviem čo mu robili, ale dlho tam bol. Bol to veľmi starý pán inak.
Veľmi milé boli sestričky, malá so mnou mohla ísť ešte aj dnu kde som sa prezliekla do tej kabínky a dali jej aj papier a pero aby si kreslila zatiaľ. Podľa mňa do 30min to bolo dnu určite. Na cd sa čaká asi 15min potom.
Bola som 2x teraz na MRI mozgu a trvalo to cca 30min. 25 bez kontrastnej látky a posledných 5min. kontrastná
neni som predsa blba...v zavere budes mat napisane ci je to ok alebbo nieco proste...a z toho aj priemerne intel. clovek vie ci je to ok alebbo nie a vie si dat do gugla ano do guuhla keby neni gugla tak mne na zriedkavu chorobu tito mantaci lekari nedojdu.takze ano davam si aj sebe poslat alebo aj idem pre to.
Ja keď som bola na MRI mozgu v dvoch rôznych behom mesiaca ,v oboch prípadoch sa pýtali ako to chcem či na e-mail, či rovno lekárovi, alebo poštou