Dobrý deň, prisťahovala som sa do Trenčína a potrebovala by som poradiť dobrého všeobecného lekára pre dospelých v Trenčíne alebo v blízkom okolí. Ďakujem
@pomelon ťažko zohnať obvodného dobrého lekára, mali sme s tým problém, takže nám vzala jedna doktorka len po známosti.. inak musíte podľa spádovej adresy ,, moja mama išla do ok ambulancie a tam je spokojná tak brali nových
@martinka0001 Bíreš? Na toho som počula toľko sťažností, že rozhodne by som k nemu nešla 😖 a teda k tomu aj jedna vlastná skúsenosť 😏
@martinka0001 ak niekomu odporúčaš lekára na základe svojej skúsenosti je to v poriadku. Autorka asi chcela počuť viac názorov na lekára, nie len jeden. Preto som napísala svoju skúsenosť. Autorke ide o to nájsť dobrého všeobecného lekára a za mňa to rozhodne p. Bíreš nie je.
@pomelon ja chodím k MUDr janisovej ,sídli na Sihoti, viem že momentálne neberie nových ale možno sa dá zapísať do nejakého poradovníka... Netusim. Ale rozhodne ju odporúčam, doktorka aj sestrička super, mladé baby, objednávací systém presne na čas, komunikácia aj po telefóne aj mailom
@pomelon skúste MUDr. HENCEL Ján... Môžem len odporučiť