Všeobecný lekár pre dospelých - Trenčín a okolie

pomelon
6. jún 2024

Dobrý deň, prisťahovala som sa do Trenčína a potrebovala by som poradiť dobrého všeobecného lekára pre dospelých v Trenčíne alebo v blízkom okolí. Ďakujem

evinku
6. jún 2024

@pomelon skúste MUDr. HENCEL Ján... Môžem len odporučiť

zuzu1304
6. jún 2024

@pomelon na akej ulici bývate?

pomelon
autor
6. jún 2024

@zuzu1304 nebývalé priamo,bývame v blízkej dedine,ale tam už doktorka neberie pretože nemá kapacitu

lenuliatkotn
6. jún 2024

@pomelon ťažko zohnať obvodného dobrého lekára, mali sme s tým problém, takže nám vzala jedna doktorka len po známosti.. inak musíte podľa spádovej adresy ,, moja mama išla do ok ambulancie a tam je spokojná tak brali nových

caroline_
6. jún 2024

@pomelon keď som bývala v TN som bola maximálne spokojná s doktorkou Dostalovou

zuzu1304
6. jún 2024

@pomelon musí vás zobrať keď pod ňu spadate

pomelon
autor
6. jún 2024

@zuzu1304 práveže neberie. Kamarát sa chcel u nej prihlásiť skôr ako ja a tiež mu povedala,že nových pacientov neberie. Má už po 70ke a nevládze

martinka0001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaajuiaatko
6. jún 2024

@martinka0001 Bíreš? Na toho som počula toľko sťažností, že rozhodne by som k nemu nešla 😖 a teda k tomu aj jedna vlastná skúsenosť 😏

martinka0001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaajuiaatko
7. jún 2024

@martinka0001 ak niekomu odporúčaš lekára na základe svojej skúsenosti je to v poriadku. Autorka asi chcela počuť viac názorov na lekára, nie len jeden. Preto som napísala svoju skúsenosť. Autorke ide o to nájsť dobrého všeobecného lekára a za mňa to rozhodne p. Bíreš nie je.

zuzu1304
7. jún 2024

@pomelon ja chodím k MUDr janisovej ,sídli na Sihoti, viem že momentálne neberie nových ale možno sa dá zapísať do nejakého poradovníka... Netusim. Ale rozhodne ju odporúčam, doktorka aj sestrička super, mladé baby, objednávací systém presne na čas, komunikácia aj po telefóne aj mailom