Vezme ma teraz nejaký zubár v Trenčíne alebo v okolí bez karty?

natkys
5. jan 2021

Ahojte, prosím vás ako to teraz prebieha u zubárov? Som v siedmom mesiaci tehotenstva, hľadám nového zubára, odmietam ísť ku svojej, ale žiaľ od večera ma rozboleli tri zuby, cítim taky tlak, v strede mam zlomený, takže sa obávam či sa mi tam netvorí zápal. Žiaľ už to nepočká po pôrode a rozmýšľam aké mam možnosti. Vezmú ma teraz niekde bez karty ako akútny prípad v Trenčíne a okolí?

mima1
5. jan 2021

Podla mna zubna pohotovost ta vezme aspon aviem ze tu bolo viac krat spomenute dr Ramzi no musis vygooglit neviem kde presne je len som to viac krat citala ze berie a ze je ok

evelina9
5. jan 2021

@natkys http://i-smile.sk/ - pan doktor Ramzi, v OC Juzanka, tiez osobne odporúčam

lija22
5. jan 2021

ahoj, ja zijem v za ale kartu mam u zubara v rk, ale kzubarovi chodim bez karty v ziline. tym chcem pivedat, ze hociktory zubar sukromny ( suvobec iny? ) ta urcite vezme. podla mba to v kazdom meste tak funguje, komu zaplatis,ten ta spravi. drzim palce nech to mas co najskor za sebou

natalienka12
5. jan 2021

@lija22 sú zubári, ktorí majú zmluvy s poisťovňami a sú zubári, ktorí zmluvy s poisťovňami nemajú. Cenník majú v zásade podobný v závislosti od nákladov a renomé ambulancie. A si na omyle. Máloktorý zubár ju vezme. Väčšina dobrých má plný stav a neberie.

lija22
5. jan 2021

@natalienka12 nemam takuto skusenost. o zubaroch so zmluvami nie je rec, tam by som vobec nestracala cas, preto pisem o sukromnych

natalienka12
5. jan 2021

@lija22 a preco? vacsina z nich zmluvy ma, ved dospelym okrem preventivky a par nutnych zakrokov poistovna neplati nic, cize u zubara vzdy platis, ani nevies, ci zmluvy ma alebo nema